duminică, 7 aprilie 2024

Înfrângere amară pentru oaspeți



Sportul Câmpina - Voința Adunați 2-1 (0-1)

La Câmpina s-au aflat față în față două echipe sensibil egale, cu același număr de puncte în clasament înaintea acestei etape, care încă de la startul acestei stagiuni și-au dorit un parcurs cât mai notabil. A fost un joc în care vremea frumoasă, ideală pentru fotbal, a atras mulți spectatori, o parte dintre aceștia venind de la Adunați pentru a-și susține favoriții. Pe aceste coordonate existau toate premisele pentru un spectacol fotbalistic de calitate care a început promițător dar încet, încet a lăsat mult de dorit prin calitatea jocului. Primii care au lovit au fost oaspeții, în urma unui corner în care mingea a făcut cunoștință cu transversala, iar reluarea cu capul a lui Lucian Nedelcu (`24) a deblocat tabela. De partea cealaltă, gazdele l-au remarcat pe Dragoș Jilavu cu un șut puternic respins peste poartă. Debutul reprizei secunde a fost nefast pentru elevii lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei, același Dragoș Jilavu find învins pentru prima dată cu șut din afara careului mare. Contrar așteptărilor, fotbaliștii oaspeți nu au mai avut puterea să revină în joc, un joc care și-a pierdut mult din ritm datorită factorului fizic care și-a pus amprenta asupra actorilor din teren. Chiar dacă au mai existat câteva faze periculoase la ambele porți, atunci când nimeni nu se mai aștepta (`87), în urma unui contraatac, echipa vizitatoare a fost prinsă pe picior greșit și victoria a surâs în final câmpinenilor.

► Voința: Jilavu - Frățilă, Anghel, R. Turek, Nedelcu, Apăunei, Călin, B. Negotei (cpt), Petrescu, Ene, Comănoiu. Au mai fost folosiți: Iordache, Urdea și Săvulescu.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Pentru jucătorii din Adunați urmează un joc pe teren propriu cu Flacăra Mălăieşti, în timp ce fotbaliști câmpineni se vor deplasa la Bușteni unde vor întâlni formația Caraimanul.



“Pot spune că a fost un joc echilibrat cu ocazii la ambele porți. Am avut parte de un arbitraj șmecheresc care per total consider că a influențat rezultatul final. Au fost perioade când băieții mei au fost dominați mental, acest lucru datorându-se faptului că ne-am dorit foarte mult cele trei puncte puse în joc. Țin să felicit formația gazdă pentru organizare și fair-play”, a spus Adrian Mitrea (foto), antrenorul formației Voința Adunați.

- Galerie foto -