duminică, 7 aprilie 2024

Numai o remizã pe stadionul din Brebu



CS Şotrile - CS Cornu II 1-1 (1-0)

Partida dintre formația CS Şotrile situată înaintea acestei etape pe locul 7 în Superliga B1 Prahova, seria Nord, cu 24 puncte, și cea din Cornu clasată pe locul 3, cu 27 de puncte, s-a desfășurat pe stadionul din Brebu, duminică după-amiază. Profitând de conjunctura în care prima formație din Cornu care activează în Liga A Prahova nu a avut programat nici un joc la finalul acestei săptămâni, oaspeții au venit cu câteva ”plombe” importante în primul ”11”. Per ansamblu a fost un joc echilibrat, în care gazdele s-au văzut mai periculoase în unele momente dar au reușit o singură dată să perforeze poarta adversă prin Savu (`35) care a beneficiat de o lovitură liberă de la 38 de metri. Echilibrul pe tabelă s-a restabilit în minutul 70, dintr-o acțiune pe banda dreapta încheiată cu un șut fără speranțe pentru Mănescu. De notat și un gol anulat pe motiv de ofsaid la Tocitu și în linii mari cam aceasta a fost istoria unui meci care în final a părut că mulțumește pe toată lumea.

► C.S. Şotrile: Mănescu - Olaru, Ungureanu, Savu (cpt), Constantin, Bârsan, Barbu, G. Lupu, Rada, Bucura, Tocitu. Au mai jucat: Tănase, Marin, Tănăsoiu, Filip și Petrescu.

Antrenor: Gabi Lupu



La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a declarat: ”Am reușit să câștigăm un punct cu toate că ne doream victoria în fața unui adversar puternic. Chiar și în aceste condiții mă declar mulțumit de jocul elevilor mei care astăzi a arătat mult mai bine. Pentru noi urmează o deplasare de la care sperăm să venim cu un rezultat pozitiv”.

Următorul meci al şotrenilor, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta un nou punct de atracție, de această dată aceștia se vor deplasa la Proviţa de Jos unde vor întâlni pe localnicii de la Progresul.