duminică, 7 aprilie 2024

Un joc cu un final nefericit



Gloria Vâlcănești - Viitorul Provița de Sus 3-2 (1-1)

În etapa a 16-a gruparea prezidată de Marius Duia s-a deplasat sâmbătă după-amiază pe stadionul formației Gloria Vâlcăneşti. Ca și în alte partide, elevii lui Vlad Burlacu au plătit tribut în primul rând numeroaselor ocazii irosite fie datorită neşansei, fie lipsei de concentrare în fața porții. A fost 1-1 la pauză, Floştoiu egalând la finalul primei reprize după care în actul secund gazdele au reușit o desprindere la două goluri diferență. Nemulțumiți de rezultat fotbaliștii proviţeni au revenit în joc printr-un gol de generic, Badea (`68) transformând impecabil o lovitură liberă de la 30 de metri și nu mult a lipsit ca Floştoiu sau Neguţoiu să echilibreze situația și pe tabelă. A venit însă minutul 90, parcă desprins din filmele horror, atunci când portarul oaspeților a picat ca secerat, fără a avea contact cu nici un adversar, acesta fiind transportat într-o stare critică cu ambulanța la spital.

► Viitorul: Dumitra - Drăgan, Tudor (cpt), Gorgan, Șandru, Moise, Badea, Firăstrăieru, Floştoiu, Marin, Neguţoiu. Au mai evoluat: Drăgoi și Movileanu.

Antrenor: Vlad Burlacu

Pentru jucătorii din Proviţa de Sus urmează un joc pe teren propriu care se anunță destul de interesant. De această dată, trupa condusă de Vlad Burlacu va fi față în față cu FC Muscelul Câmpina, o echipă care țintește una dintre pozițiile superioare din clasament.