joi, 4 aprilie 2024

Orice este posibil!



Cu un start lansat, formația prezidată de Daniel Crețu vine plină de optimism la Câmpina, adversară fiind o echipă care visează frumos la un loc sub soare. În etapa trecută, viitoarele gazde și-au trecut în cont toate cele trei puncte, 2-0 cu CS Şotrile în propriul fief, în timp ce elevii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu au defilat, tot pe teren propriu, în fața fotbaliștilor de la Gloria Vâlcăneşti, scor 4-0. În aceste condiții, chiar dacă pozițiile din clasament indică ca favorită gruparea câmpineană, jocul dintre cele două competitoare se anunță unul foarte disputat iar rezultatul final poate fi imprevizibil. La această oră, configurația clasamentului pentru cele două formații se prezintă astfel:

2.    FC Muscelul        15  8 3  4    37 - 28    27p

10.  Progresul             15  6 3  6    37 - 31    21p



Pe marginea acestui joc, Iulian Găman (foto), îngerul păzitor al grupării din Proviţa de Jos a spus: ”Traversăm o perioadă bună în care echipa a arătat bine ceea ce ne dă încredere pentru următoarele partide. Pentru noi urmează o deplasare la Câmpina unde vom întâlni formația locală Muscelul și mergem numai cu gândul la cele trei puncte puse în joc. Ca de fiecare dată sper să avem alături de noi un număr cât mai mare de suporteri care să asiste la un spectacol fotbalistic de calitate”.

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 16.00, pe stadionul din incinta Căminelor de la Petrol. Jocul va fi condus la centru de Alina Năstase ajutat la cele două linii de Mihai Ionică și Daniel Tene. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Gabriel Cojanu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► CS Şotrile - CS Cornu 2

► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Cosminele

► Progresul Aluniș - CS Caraimanul Bușteni

► Sportul Câmpina - Voința Adunați

► Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești

► Gloria Vâlcănești - Viitorul Provița de Sus