joi, 4 aprilie 2024

O deplasare pentru ”adevăr”



Un meci așteptat de către iubitorii de fotbal câmpineni și nu numai se anunță a fi cel de pe stadionul Rafinăria, între două formații aflate pe val. Sportul, aflat pe poziția a 5-a visează frumos, mai ales după victoria cu 5-1 din deplasarea de la Ţipărești. De partea cealaltă, situată pe treaptă a 4-a a clasamentului, echipa din Adunați are un început perfect de sezon, impunându-se în etapa trecută cu 3-0 pe teren propriu, în fața unei alte pretendente la promovare, Progresul Aluniș. Așadar, vecine în clasament, cu 26 de puncte, la 4 lungimi față de liderul Viitorul Cosminele, cele două competitoare au o singură variantă, și anume victoria, un rezultat de egalitate însemnând mai mult ca sigur ieșirea din cursa promovării.


Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, mijlocașul formației din Adunați, Mihai Ene (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie. De altfel, prolificul jucător al Voinței, autor al unei ”duble” în etapa trecută, a declarat: 

”Suntem numai cu gândul la o victorie, într-o deplasare destul de grea, cu o echipă care își va dori și ea un rezultat pozitiv. Avem un moral ridicat după acest debut bun de sezon pentru noi și sper într-o evoluție cât mai bună. Îmi doresc să marchez cât mai mult, să ajut cât pot eu mai bine echipa pentru a-și realiza obiectivul propus”

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, începând cu ora 11.00. pe stadionul Rafinăria din Câmpina. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Diana Stroe și Cătălin Preda. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ciprian Geambazu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► CS Şotrile - CS Cornu 2

► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Cosminele

► Progresul Aluniș - CS Caraimanul Bușteni

► Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești

► Gloria Vâlcănești - Viitorul Provița de Sus

► FC Muscelul Câmpina - Progresul Provița de Jos