joi, 4 aprilie 2024

Gazdele nu-și mai permit să facă pași greșiți



După startul neconvingător din acest debut de sezon, elevii lui Gabi Lupu sunt practic condamnați să câștige, în fața unei echipe, care chiar dacă se află pe podium la această oră, în etapa trecută a fost spulberată la Cosminele cu 7-1, rezultat care ne scutește de alte comentarii. De această dată, echipa prezidată de Ionuț Mănescu nu mai are voie să facă pași greșiți, cele trei puncte fiind vitale în încercarea de a nu se îndepărta de primele poziții din clasament. În plus, fotbaliștii şotreni au rămas datori față de proprii lor suporteri, prin prestația foarte slabă arătată în aceste prime etape. Configurația clasamentului pentru cele două formații se prezintă astfel:

3.  CS Cornu 2   15  8 3  4    28 - 27    27p

7.  CS Şotrile     15  7 3  5    22 - 19    24p

Pe marginea acestui joc, Peter Barbu (foto), unul dintre jucătorii liniei mediane ai grupării din Şotrile a spus: ”Aștept o revenire a echipei care în ultima perioadă nu a arătat prea bine și implicit rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. Vom întâlni o grupare care stă bine în clasament dar eu și colegii mei suntem încrezători că vom depăși această perioadă nefastă și totul va reveni la normal. Suntem datori suporterilor noștri cu un joc bun și un rezultat pe măsură”



Această partidă este programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Diana Stroe și Cătălin Preda. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ciprian Geambazu.

Această etapă are următoarea configurație:

► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Cosminele

► Progresul Aluniș - CS Caraimanul Bușteni

► Sportul Câmpina - Voința Adunați

► Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești

► Gloria Vâlcănești - Viitorul Provița de Sus

► FC Muscelul Câmpina - Progresul Provița de Jos