joi, 4 aprilie 2024

Cu gândul la puncte



Un joc de mijlocul clasamentului se profilează între cele două grupări pe stadionul din Vâlcăneşti. Pe locul 6, cu 25 puncte în clasament, trupa proviţeană trebuie să convingă și mai ales să-și mărească zestrea de puncte în perspectiva partidelor care au mai rămas de disputat din această stagiune. Sigur, nu va fi deloc ușor, în fața unui adversar situat pe poziția cu numărul 9, cu 22 puncte la activ. În etapa trecută elevii antrenorului Vlad Burlacu au defilat pe teren propriu în fața fotbaliștilor din Mălăieşti, scor 4-0, în timp ce echipa din Vâlcăneşti a înregistrat un duş rece la Provița de Jos, pierzând cu același scor. Așadar se anunță o luptă viu disputată partida fiind deschisă oricărui rezultat. Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 17:00, pe stadionul din Vâlcăneşti. Partida va fi arbitrată de Ionuț Neagu secondat la cele două linii de Mario Năstase și Denis Funieru. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Richită Daniel.



Marius Dinoiu înaintea meciului cu Gloria Vâlcãneşti

Se anunță un meci dificil și din perspectiva lui Marius Dinoiu (foto-sus), cunoscutul fundaș fiind unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei din Proviţa de Sus.

”Ne așteaptă un joc greu, cu o formație redutabilă pe teren propriu. Venim după o victorie meritată și vrem să confirmăm un parcurs cât mai bun în acest sezon. Avem tot lotul complet, cu excepția lui Alex Duricu suspendat pentru acest joc, și ne dorim maximul de puncte”

Runda cu numărul 16, din această ediție de campionat, mai cuprinde următoarele partide:

► CS Şotrile - CS Cornu 2

► Tineretul Poienarii Burchii - Viitorul Cosminele

► Progresul Aluniș - CS Caraimanul Bușteni

► Sportul Câmpina - Voința Adunați

► Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești

► FC Muscelul Câmpina - Progresul Provița de Jos