joi, 18 aprilie 2024

Gazdele în revenire de formă



După startul neconvingător din acest debut de stagiune, elevii lui Gabi Lupu par să reintre în forma care în sezonul de toamnă i-a propulsat pe primele locuri ale clasamentului. Acest lucru se poate spune după succesul repurtat în etapa trecută, pe terenul formației Progresul Proviţa de Jos, atunci când fotbaliștii şotreni s-au impus cu 3-2. La această oră formația din Şotrile, prezidată de Ionuț Mănescu, este situată pe locul 7 în Superliga B1 Prahova, seria Nord, cu 28 puncte, iar cea din Poienarii Burchii este deținătoarea ”lanternei roșii”, cu numai 3 puncte la activ.

Pe marginea acestui joc, Vlad Tocitu (foto), unul dintre jucătorii liniei de atac ai grupării din Şotrile a spus: ”După jocul din etapa trecută pot spune că încet, încet echipa este în creștere de formă și cu toții ne dorim să depășim total acea perioadă nefastă pe care am avut-o. Pentru noi urmează un nou test și chiar dacă vom juca cu o grupare din coada clasamentului, sunt convins că va fi un meci dificil pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea. Ne dorim ca toate cele trei puncte să rămână la Brebu. De asemenea sper ca evoluția mea să se ridice la nivelul așteptărilor și prezența mea să se facă simțită și pe tabelă”



Această partidă este programată duminică dimineaţa, ora 11.00, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Alina Năstase ajutat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Andrei Gizdeanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dumitrache.

În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: Progresul Aluniș - CS Cornu 2, Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele, Flacăra Mălăiești - Caraimanul Bușteni, FC Muscelul Câmpina - Viitorul Ţipărești, Progresul Proviţa de Jos - Viitorul Proviţa de Sus, Gloria Vâlcănești - Voinţa Adunaţi.