duminică, 31 martie 2024

Victorie categorică în dreptul gazdelor


Viitorul Proviţa de Sus - Flacăra Mălăieşti 4-0 (0-0)

În etapa a 15-a, gruparea prezidată de Marius Duia a primit vizita formației Flacăra Mălăieşti. La finalul timpului regulamentar de joc victoria a surâs echipei gazdă, scor 4-0. A fost o primă repriză echilibrată care a culminat cu două mari ocazii în dreptul gazdelor, Duricu, respectiv Neguțoiu, singuri, față în față cu portarul advers, nereușind să finalizeze. Mult mai motivați la vestiar, în mitanul secund elevii lui Vlad Burlacu au interpretat o altă partitură și firesc golurile și-au făcut apariția spre bucuria suporterilor care au trecut peste eșecul din etapa trecută și au fost prezenți în număr mare pe cocheta arenă din Proviţa de Sus. Lista marcatorilor a cuprins numele lui Flavius Moise (`56), Daniel Marin (`88) şi Robert Stan (`90), cu menţiunea că golul cu numărul doi (`65) a fost considerat un autogol. În următorul joc oficial pe care-l vor susține în această stagiune, la finele săptămânii viitoare, jucătorii proviţeni vor lua cap-compas stadionul formației Gloria Vâlcăneşti.

► Viitorul: Dumitra - Dinoiu, Șandru, Tudor (cpt), Dragan, Floştoiu, Moise, Duricu, Neguţoiu, Marin, Badea. Au mai evoluat: Drăgoi, Firăstrăieru și Stan.

Antrenor: Vlad Burlacu



La finalul acestei partidei, antrenorul gazdelor, Vlad Burlacu (foto), a declarat: ”A fost o victorie meritată. De această dată m-a mulțumit atitudinea și determinarea băieților în fața unui adversar care a ținut foarte mult să obțină un rezultat pozitiv. Singurul regret îl am pentru Alex Duricu, care la finalul partidei a văzut cartonașul roșu ceea ce înseamnă că va lipsi la următorul joc”