duminică, 31 martie 2024

Un pas important pentru Voința


Voința Adunați - Progresul Aluniș 3-0 (1-0)

Așteptat cu mare interes, duelul dinre Voința Adunați și Progresul Aluniș s-a consumat duminică după-amiză pe stadionul primei formații. În fața unui numeros public, avid de fotbal, care în permanenţă și-a susținut favoriții, gazdele s-au impus cu un sec 3-0. La acest capitol trebuie notat faptul că și formația oaspete a fost însoțită de un grup de suporteri care pe tot parcursul întâlnirii și-a susținut în mod sportiv proprii jucători. Partida a debutat cu un prim gol chiar în minutul 3, atunci când bine deschis pe culoar, Mihai Ene a aruncat stadionul în aer, cu un șut la colțul lung. A fost o primă repriză cu un joc deschis, plăcut ochiului, cu un singur moment în care oaspeții au reclamat un posibil penalti. După pauză, la fel de motivați, elevii lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei au dictat muzica și în minutul 50 au lovit din nou prin George Petrescu, care în urma unui corner, a reluat cu capul din 7 metri fără speranțe pentru portarul advers. Cu o replică mai slabă în partea secundă a jocului, fotbaliștii din Aluniș au primit și golul cu numărul trei, acesta fiind certificat de Mihai Ene (`55), aflat în zi de grație, în urma unui contraatac încheiat cu un șut de la 11 metri din poziţie lateral stânga.

► Voința: Jilavu - C. Turek, Petrescu, Călin, Apãunei, Nedelcu, Ene, Cojocaru, Comãnoiu, B. Negotei (cpt), Urdea. Au mai fost folosiți: Boc, Moise, Anghel și Botoacã.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei



La finalul acestei confruntări, bucuros de rezultat, Cristi Negotei (foto), antrenorul echipei din Adunați a declarat: ”Felicit pe băieți pentru atitudine și implicit pentru acest rezultat care are darul să aducă și mai multă încredere în tabăra noastră. Am întâlnit o formație bine organizată, cu oameni profesioniști, care în mod sigur va avea în continuare un cuvânt greu de spus. Pentru noi urmează un joc dificil la Câmpina, împotriva localnicilor de la Sportul”.

Următorul meci al jucătorilor din Adunați, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta un nou punct de atracție, de această dată aceștia se vor deplasa la Câmpina unde vor întâlni pe cei de la Sportul.