duminică, 10 martie 2024

Un amical util



După o pauză forțată de împrejurări nefericite, gruparea prezidată de Ciprian Pinta și-a reluat șirul meciurilor amicale. Duminică după-amiază trupa lui Mitrea și Negotei s-a deplasat pe stadionul formației CSL Ștefănești care în acest moment deține primul loc pe prima scenă a campionatului județului Ilfov. Valoarea net superioară a grupării din Ștefănești, care luptă pentru un loc sub soare, s-a reflectat și pe tabela de marcaj care în final a consemnat un 8-0 în contul acesteia. Practic, vizitatorii au putut ține piept numai o repriză când avantajul gazdelor a fost minim. După pauză, jucătorii din Adunați au plătit tribut din punct de vedere fizic, fiind depășiți la toate capitolele. La începutul acestei confruntări s-a ținut un moment de reculegere în memoria celui care a fost Petre Anca, unul dintre sponsorii echipei din Adunați. Una peste alta, pentru jucătorii oaspeți a fost un bun prilej de a căpăta experiență, de a face cunoștință cu rigorile unui fotbal mult mai superior din toate punctele de vedere.

În jocul de la Ștefănești, Voința a trimis pe gazon următoarea distribuție: Jilavu - Frățilă, Călin, Nedelcu, Boc, C. Turek, B. Negotei, Comănoiu, Cojocaru, Ene, Anghel. În a doua repriză au mai evoluat: Bunea, Piciorea, Zambiloiu, Moise, Apăunei, E. Turek, Banu și Iordache.

După acest test, jucătorii din Adunați vor intra în linie dreaptă cu pregătirile, ținând cont că peste numai două săptămâni vor lua startul în noul sezon fotbalistic al Superligii B1 Prahova.



Pentru Cristi Negotei, deplasarea de la Ștefănești a constituit un moment de întoarcere în timp, știut fiind faptul că în urmă cu 13 ani, acesta a apărat culorile echipei locale.

“Ne-am bucurat de o primire frumoasă și de un joc disputat într-un deplin fair-play. Consider că a fost un amical util chiar dacă am pierdut la acest scor. Această deplasare a constituit pentru jucătorii noștri o experiență plăcută din care fiecare are câte ceva de învățat. Am cedat în primul rând la capitolul fizic și acum toate gândurile noastre se îndreaptă spre campionat”, a spus Cristi Negotei (foto), antrenorul oaspeților.