duminică, 10 martie 2024

AFC Brebu patru, CSO Comarnic nimic!

Duş rece pentru echipa lui Musea şi Iscru



A fost un meci care s-a desfășurat sub șocul trecerii în neființă, a antrenorului gazdelor, Robert Săvulescu. Practic, întreaga comunitate fotbalistică din Brebu a ținut să fie prezentă la acest joc care a debutat cu un moment de reculegere în memoria celui care timp de 14 a pregătit echipa gazdă. Chiar dacă marcați de acest eveniment trist, Bogdan Dumitru și colegii lui practic s-au autodepășit, administrând un duș rece unei formații care în pauza de iarnă a încercat să-și întărească lotul cu câțiva jucători care pe gazonul din Brebu nu au dat satisfacție. După ce Tibi Oancea (`8) a fost oprit neregulamentar de Militaru, acesta din urmă văzând roșu în fața ochilor, vizitatorii au suferit primul scurtcircuit 7 minute mai târziu. Din lovitură liberă de la 20 metri, din poziție frontală, Robert Oprica l-a executat pe Iscru cu un șut puternic. În minutul 25, transversala s-a opus la capul lui Tibi Oancea, pentru ca puțin mai târziu, cu un șut puternic Flavius Rada l-a pus la grea încercare pe portarul advers. Ultimele secvențe ale primei reprize le-a adus un avantaj și mai mare fotbaliștilor brebeni, bine dirijați în teren de veteranul Vali Bunea, cel care  de acum înainte se va ocupa de pregătirea echipei brebene. Şutul lui Mădălin Vișan (`45)  a fost deviat în poartă de Diaconu, scor la care oaspeții au depus complet armele. Primele minute ale actului secund au fost marcate de un bombardament la poarta oaspeților, avându-i ca protagoniști pe Bogdan Dumitru și Mădalin Vișan, dar în minutul 56, întreg eșafodul comărnicenilor s-a prăbușit definitiv, Mădălin Vișan transformând impecabil, un penalty provocat de henţul lui Enciu. Fără a mai forța nota, pupilii lui Cătălin Tănase au redus  motoarele dar pentru a întregii tabloul complet al acestei partide, spre deziluzia fanilor  grupării din Comarnic, Vlad Drăgan (`89), cu un șut plasat de la 25 de metri l-a lăsat ca la fotograf pe Vlad Iscru. În linii mari cam aceasta a fost istoria unui joc în care gazdele au fost de departe vioara întâi.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Dima, Dumitru (cpt), Bunea, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Drăgan, Plumb, Stoica și Șoldan.

Antrenor: Vali Bunea

► CSO Comarnic: Iscru (cpt) - M. Musea, Enciu, Militaru, Diaconu, Popa, Lupei, Pleșa, Puchea, Petrescu, Filote. Au mai evoluat: Olteanu, Vlaicu și Mitran.

Antrenor: Mihai Musea

Arbitri: Costin Drăgănescu, Bogdan Mociornită și Vasile Creţu

Observator AJF: Viorel Badea

Delegat de joc: Mădălin Dicu

În următoarea rundă, Bogdan Dumitru & Co. urmează să facă o pauză forțată datorită faptului că adversarul programat inițial, CS Berceni, a decis să se retragă din campionat.

Declarații după joc:



“Un meci care părea echilibrat până la eliminarea unui jucător de la Comarnic după care jocul a fost la discreția noastră. Remarc ambiția și tăria de caracter a băieților noștri care au știut să treacă peste acest moment trist marcat de trecerea în neființă a antrenorului și în același timp prietenul meu cel mai bun, ”Tuți”, cel care a fost Robert Săvulescu. Pentru noi va urma o pauză în următoarea etapă datorată retragerii echipei CS Berceni după care la Brebu va veni CSO Boldești, una dintre cele mai puternice echipe din Liga A Prahova” a spus noul antrenor al AFC - ului, Vali Bunea (foto).



“Băieții au dat dovadă de caracter într-un moment greu prin care trece clubul nostru și au acceptat să intre pe gazon. Despre meci ce pot să spun? A fost o victorie clară într-un joc dominat în totalitate de formația noastră. Încercăm să depășim cât mai repede acest moment, pentru noi urmând o pauză datorată retragerii din campionat a echipei CS Berceni. De pregătirea echipei se va ocupa Vali Bunea caruia i-am dat credit total, un jucător și antrenor în care am foarte mare încredere” a declarat Cătălin Tănase (foto), președintele formației gazdă.

- Galerie foto -