duminică, 10 martie 2024

Încă un eșec pentru CS Şotrile



Duminică după-amiază, pe terenul din Brebu, CS Şotrile a primit replica unei echipe de juniori din cadrul clubului H&M Câmpina, condusă de pe margine de antrenorul Daniel Hagianu. La capătul unui joc plăcut ochiului oaspeții au obținut un succes clar, tabela consemnând un 4-1 în favoarea lor. Trupa câmpineană a arătat mult mai bine pregătită, bine organizată, cu patru antrenamente săptămânale și ca atare diferența de valoare și-a spus din plin cuvântul. Unicul gol al gazdelor a fost marcat de Olaru.

În acest joc, antrenorul de  la CS Şotrile, Gabi Lupu, a preferat un prim “11“ care a avut următoarea configurație: Irimia - Olaru, Ungureanu, Corneanu, Constantin, Bârsan, G. Lupu, Filip, Barbu, Tocitu, Tănase. Au mai fost folosiți: Cobeanu, Bucura, Petrescu, Ruja, A Lupu, Corbu și Gratie.



“În ciuda acestui nou eșec, având în față o echipă net superioară comparativ cu cele întâlnite până acum în amicalele din această iarnă, pot să spun că băieții au încercat să dea o replică cât mai bună. Contez pe forța de grup a echipei și așteptăm cu încredere prima partidă oficială care se va disputa peste două săptămâni”, a precizat la finalul partidei de la Brebu, Gabi Lupu (foto), antrenorul grupării din Şotrile.