sâmbătă, 23 martie 2024

Start lansat pentru Voința

Tineretul Poienarii Burchii - Voința Adunați 0-3 (0-3)

Față în față cu o echipă situată la coada clasamentului, oaspeții au controlat ostilitățile pe tot parcursul partidei. În fața unei formații fără prea mari pretenții, conturile au fost rezolvate în prima parte a jocului, atunci când elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei au perforat în trei rânduri poarta adversă. Primul gol a picat în minutul 15, atunci când Vali Urdea a speculat o neînțelegere a fundașilor adversi după care 10 minute mai târziu Robert Turek a mărit diferența din lovitură liberă de la 27 de metri. În minutul 38, Lucian Comănoiu a semnat ultimul gol al echipei sale îndeplinind o simplă formalitate în fața porții echipei gazdă. Fără a mai forța nota, jucătorii din Adunați au oprit parțial motoarele iar la finalul jocului s-a consemnat o victorie logică și meritată care aduce o și mai mare încredere în perspectiva următoarelor confruntări. În continuare, pentru fotbaliștii din Adunați la orizont se profilează un joc foarte important, programat la finele săptămânii viitoare, aceștia urmând să întâlnească pe Progresul Aluniș. 

► Voința: Jilavu - R. Turek, Nedelcu, Călin, B. Negotei (cpt), Petrescu, Comãnoiu, Cojocaru, Manolache, Anghel, Urdea. Au mai jucat: Moise, Banu, Botoacã, Iordache și E. Turek.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei



Pe marginea acestui meci, ”principalul” Adrian Mitrea (foto) a spus: ”Pentru noi este foarte important că ne-am îndeplinit acest prim obiectiv. Îi felicit pe băieți pentru efortul pe care l-au depus și pentru victorie. Acum gândurile noastre se îndreaptă spre următorul joc, atunci când la Adunați va sosi Progresul Aluniș, o formație care se bate la promovare”.