duminică, 24 martie 2024

Remiză cu patru goluri



Flacăra Mălăieşti - Progresul Proviţa de Jos 2-2 (0-1)

În etapa a 14-a, prima din 2024, gruparea prezidată de Daniel Crețu s-a deplasat sâmbătă după-amiază pe stadionul formației Flacăra Mălăieşti. La capătul unui joc agreabil, cu multe faze de poartă, tabela a consemnat în final un rezultat de egalitate. A fost o primă repriză în care oaspeții au stat mult mai bine la capitolul posesie și în minutul 30 au deblocat tabela. În urma unui fault asupra lui Vali Bărbulescu, ”centralul” a indicat punctul cu var și Alex Postolache a transformat cu multă siguranță. După pauză, beneficiind și de ajutorul vântului, gazdele au înclinat balanța în favoarea lor marcând de două ori însă în minutul 80, Vali Bărbulescu a semnat golul egalării. Finalul partidei i-a avut în prim plan pe jucătorii proviţeni dar neșansa, poate și lipsa de inspiraţie, Motoroiu trecându-și în cont și o bară, i-a privat de obținerea unui punctaj maxim.

► Progresul: Găman - Motoroiu (cpt), Drăghici, Bobeică, Necula, Furdui, Postolache, Prisăcăruţ, Bărbulescu, Neagoe, Vasilache. Au mai jucat: Dobre, Ciocoiu și Stoica.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

În următoarea etapă, fotbaliștii proviţeni vor primi vizita echipei Gloria Vâlcăneşti.



La finalul acestei partide, antrenorul oaspeților, Bogdan Iarca (foto), a declarat: ”Sunt mulțumit de atitudine, de joc, dar rezultatul nu mă satisface în condițiile în care am irosit multe ocazii de a marca. Un lucru îmbucurător pentru mine este că jucătorii noi veniți s-au integrat foarte bine în colectivul nostru. Urmează jocul de acasă cu Gloria Vâlcănești pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea și să obținem maximul de puncte”