luni, 18 martie 2024

Optimism și încredere la CS Şotrile



3.    C.S. Şotrile     13     7  3  3    22-15    24p

Apărută de câțiva ani în peisajul fotbalului prahovean, echipa din Şotrile a încheiat turul campionatului pe un loc care îi permite să privească cu mult optimism la viitor. Cu un nucleu de jucători pentru care fotbalul reprezintă o pasiune și un mod de a-și petrece timpul liber, echipa antrenată de Gabi Lupu este decisă să continue pe aceași linie ascendentă. “Chiar dacă l-am pierdut pe Flavius Rada și Mihnea Olteanu, eu aștept de la băieți o comportare la fel de notabilă ca cea din tur. Seria este alcătuită din echipe sensibil egale valoric și prevăd în continuare o luptă acerbă pentru promovare. Sunt convins că CS Şotrile va fi un adversar redutabil pentru toate competitoarele din seria noastră și așteptăm cu încredere primul joc pe care îl vom disputa la Brebu, în compania liderului, formația Viitorul Cosminele”, a ținut să precizeze președintele grupării din Şotrile, Ionuț Mănescu (foto-jos).



În aceste condiții, formația din Şotrile, susținută financiar de Primăria cunoscutei localități prahovene care merită din plin aprecierile iubitorilor de fotbal, privește cu încredere viitorul sezon. Cu un lot deja definitivat, această grupare așteaptă primul joc oficial la finele acestei săptămânii, urmând să întâlnească pe teren propriu liderul la zi, echipa Viitorul Cosminele.

Lot:

● Portari: Ion MĂNESCU, Cătălin IRIMIA, Ioana CĂTĂLIN, Octavian PAVEL.

● Fundaşi: Radu OLAR, Cosmin RUJA, Alexandru SAVU, George UNGUREANU, Alexandru CORNEANU, Gabriel COBEANU, Andrei LUPU, Robert CONSTANTIN. 

 ● Mijlocaşi: Gabriel LUPU, Ionuț Bârsan, Cristian RADA, Dragoș MARIN, Ciprian PETRESCU, Alexandru FILIP, Mircea TĂNĂSOIU, Bogdan BUCURA, Petre BARBU, Ștefan PLEȘA, Alexandru GRATIE.

● Atacanţi: Andrei TĂNASE, Mario CORBU, Vlad TOCITU.

Conducere:

●  Antrenor: Gabriel LUPU

●  Organizator de competiții: George GHERGHINA

●  Delegat: Ion LUPU

●  Team Manager: Ovidiu TOPORAŞ

●  Preşedinte: Ion MĂNESCU

Sosiri: Gabriel Cobeanu, Mircea Tănăsoiu și Octavian Pavel (toți trei reveniți la echipă), Alexandru Gratie (revenit în România)

Plecări: Flavius Rada (AFC Brebu), Mihnea Olteanu (Flacăra Mălăieşti)