luni, 18 martie 2024

O nouă provocare pentru Viitorul Proviţa de Sus



5. Viitorul Proviţa de Sus   13     6  4  3    27-15    22p

Mult a fost, puțin a rămas și iată că la finalul acestei săptămâni caravana Superligii B1 Prahova pornește din nou la drum. Printre competitoare, se numără și Viitorul Proviţa de Sus, grupare care stă la pândă și așteaptă pașii greșiți ai celorlalte competitoare. Dacă în tur, elevii lui Vlăduț Burlacu au avut o clasare meritorie, acum există premisele unui retur în forţă, care presupune că aceștia nu vor mai avea voie să facă paşi greşiţi. În acest sens, lotul s-a întărit cu Alex Duricu şi Flavius Moise, doi jucători valoroşi, care pot da siguranţă şi combativitate echipei. În linii mari, amicalele susţinute în această pauză competiţională, precum şi rezultatele obţinute, reprezintă un motiv în plus pentru iubitorii de fotbal din Proviţa să fie aproape de echipă, susţinându-şi favoriţii, meci de meci.

“Nu am avut ca obiectiv promovarea dar dacă se va ivi ocazia în mod sigur nu ne vom da la o parte. Suntem la sfârșitul perioadei de pregătire și mă pot declara mulțumit la felul cum au răspuns la comenzi jucătorii noștri. Lotul a fost întărit și fiecare este decis să-și facă treaba cât mai bine. Așteptăm cu încredere debutul de sezon și cu toții ne dorim ca Viitorul Proviţa de Sus să facă o figură cât mai frumoasă”, a declarat recent președintele Marius Duia (foto-jos).

Primul joc oficial pe care-l vor susține în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni se va disputa în deplasare, în compania formației Sportul Câmpina.



Lot:

● Portari: Mădălin DUMITRA.

● Fundaşi: Ștefan DRĂGOI, Mateuț GORAN, Răzvan TUDOR, Gabriel GORGAN, Dragoș DUMITRESCU, Cosmin IRIMIOIU, Marius DINOIU, Andrei ȘANDRU. 

● Mijlocaşi: Ovidiu MOVILEANU, Alexandru NICOLA, Dalin FIRASTRAERU, Ionuț BADEA, Alexandru DURICU, Flavius MOISE.

● Atacanţi: Florin FLOŞTOIU, Bogdan NEGUŢOIU, Ionuț TUDORAN, Lucian MARIN, Robert STAN, Daniel MARIN, Dragoș DUMITRU.

Conducere:

●  Antrenor: Vlad BURLACU

●  Organizator de competiții: Lucian MARIN

●  Vice-președinte: Ciprian BURLACU

●  Preşedinte: Marius DUIA

Sosiri: Alexandru Duricu (AFC Brebu), Flavius Moise (Voința Adunați)

Plecări: -