miercuri, 20 martie 2024

Pregătiți de luptă! Progresul Proviţa de Jos promite un sezon remarcabil


11. Progresul Proviţa de Jos  13    5  2  6  31-29    17p

Printre competitoarele Superligii B1 Prahova, Seria Nord, una dintre cele mai “strânse“ serii din fotbalul nostru prahovean, se numără și echipa Progresul Proviţa de Jos. Întărită substanțial în această iarnă, formația patronată de Daniel Crețu, un împătimit al acestui sport care în ultimii ani și-a legat numele de această grupare, promite un parcurs de excepție în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni. În plus, trupa antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu se bucură de sprijinul iubitorilor de fotbal din cunoscuta localitate prahoveană, care meci de meci, pe ploaie, frig sau soare sunt alături de idolii lor.

“Obiectivul nostru este promovarea chiar dacă distanța față de primul loc este de 7 puncte. În acest sens am încercat să întărim lotul cu patru jucători de la care am mari așteptări. Am încheiat cu bine o perioadă plină de acumulări, presărată cu multe jocuri de verificare. Debutul nostru în acest retur se va produce la Mălăieşti acolo unde țintim toate cele trei puncte. Îi asigurăm pe toți susținătorii noștri, pe care îi dorim în număr cât mai mare la meciurile noastre, că băieții vor face tot posibilul ca la finalul sezonului să ne bucurăm cu toții de rezultatele obținute”, a declarat recent președintele Daniel Crețu (foto-jos).

În primul joc oficial pe care-l vor susține în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni, jucătorii proviţeni vor lua cap-compas stadionul formației Flacăra Mălăieşti.



Lot:

● Portari: Iulian GĂMAN, Flavius GEANĂ.

● Fundaşi: Marius BUTUFEI, Sebastian MOTOROIU, Alexandru BOBEICĂ, Sabin STOICA, Ionuț NECULA. 

 ● Mijlocaşi: Marian DRĂGHICI, Valentin BĂRBULESCU, Alexandru POSTOLACHE, Florin FURDUI, Mihai PRISĂCĂRUŢ, Florin DOBRE.

● Atacanţi: Valentin DEDU, Constantin VOICA, Ștefan VASILACHE, Cătălin NEAGOE, Daniel CAFADARU, Ionuț CRISTIAN.

Conducere:

●  Antrenor principal: Bogdan IARCA

●  Antrenor secund: Vali BĂRBULESCU

●  Preşedinte: Daniel CREȚU

Sosiri: Mihai PRISĂCĂRUŢ, Cătălin NEAGOE (ambii de la CS Scorţeni Mislea), Ștefan VASILACHE (Viitorul Cosminele), Sebastian MOTOROIU (revenit de la CS Cornu)

Plecări: -