luni, 26 februarie 2024

Ei sunt A.F.C. Brebu

Linie de clasament

11.     A.F.C. Brebu      17     6  4  7         25-28         22p

Ca și celelalte grupări fotbalistice din Liga A Prahova, A.F.C. - ul așteaptă cu nerăbdare startul noului sezon competițional. Ca de fiecare dată, conducerea clubului brebean a încercat să rezolve cât mai bine toate problemele de ordin organizatoric și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu proprii suporteri, aceia care pe frig, ploaie sau soare au fost mereu lângă echipă.



“Se anunță un retur aprins atât în partea superioară a clasamentului cât și la subsolul acestuia. În cazul echipei mele pot spune că ne așteaptă meciuri dificile în care punctele puse în joc vor fi la mare căutare. Mizăm în continuare pe forța de grup a echipei și pe sprijinul fanilor noștri pe care îi dorim în număr cât mai mare să fie alături de noi. Obiectivul nostru este ca la final să fim în primele zece echipe“, declara recent președintele Cătălin Tănase (foto sus-stânga). În asentimentul președintelui clubului brebean s-a aflat și antrenorul Robert Săvulescu (foto sus-dreapta) care a ținut să precizeze: “Din tot sufletul îmi doresc să debutăm cu dreptul. Această dorință este întărită de modul cum au răspuns la comenzi elevii mei în amicalele din această iarnă. Pot spune că sunt mulțumit de cei noi veniți dar din păcate nu stăm prea bine din punct de vedere numeric. Obiectivul este să terminăm în primele zece echipe iar publicul din Brebu, pe care îl așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să aibă parte numai de spectacole fotbalistice de calitate“



Transferuri:

-Au plecat: Răzvan ȘCHIOPU (CS Blejoi), Alex DURICU (Viitorul Proviţa de Sus), George BRIDINEL (retras din activitatea competițională)

-Au venit: Andrei ALDEA (Gloria Vâlcăneşti), Silviu PLUMB (CSO Comarnic), Flavius RADA (CS Şotrile)

Meciuri de pregătire:

AȘ Târgşorul Vechi Stănceşti - A.F.C. Brebu 1-6; CS Câmpina - A.F.C. Brebu 2-1; A.F.C. Brebu - Voința Vărbilău 8-1; A.F.C. Brebu - CS Cornu 4-1; A.F.C. Brebu - Tricolorul Breaza 1-1.

Lot de jucători:

Portari: Laurențiu DINU, Andrei ALDEA.

Fundaşi: Eduard MĂRĂCINEANU, Robert OPRICA, Mirel MARCU, Alex NEAGU, Silviu PLUMB, Sebastian RUSU, Ştefan ŞOLDAN.

Mijlocaşi: Bogdan DUMITRU, Vlad DRĂGAN, Vali BUNEA, Mãdãlin VIŞAN, Ionuţ DIMA, Cristi POPA, Andrei STOICA.

Atacanţi: Tibi OANCEA, Flavius RADA.

Antrenor: Robert SĂVULESCU

Conducere:

Preşedinte: Cătălin TĂNASE

Vice Preşedinte: Mihai GÂLCĂ

Organizator competiţii: Octavian PANĂ

Delegat: Răzvan NECULAIU