joi, 29 februarie 2024

CSL Vărbilău - AFC Brebu, un joc deschis oricărui rezultat



Mult a fost, puțin a rămas și iată că finalul acestei săptămâni programează prima etapă din returul Ligii A Prahova. Printre meciurile interesante al acestei runde figurează și confruntarea de la Vărbilău, acolo unde localnicii primesc vizita fotbaliștilor de la AFC Brebu. Statistic vorbind, întâlnirile oficiale directe dintre cele două echipe au cel puțin o particularitate aparte. În ultimele trei ediții de campionat, fiecare echipă și-a valorificat avantajul propriului teren, gruparea din Brebu nereușind să înscrie nici un gol în aceste deplasări. Rămâne de văzut dacă elevii lui Robert Săvulescu, care vin după 5 partide amicale în care au marcat 20 de goluri, dintre care atenție, 8 goluri chiar împotriva adversarilor de duminică, într-un joc disputat de curând la Brebu, vor putea schimba cifrele acestei statistici. Așadar, o revanșă pentru jucătorii din Vărbilău așteptată cu mare interes de fanii acestei formații. Liniile de clasament ale celor două competitoare în acest moment se prezintă astfel:

10.    CSL                   17  7  1  9  39 – 33      22p

11.    A.F.C. Brebu      17  6  4  7  25 – 28      22p

Așadar, pupilii președintelui Cătălin Tănase vor lua cap-compas stadionul din Vărbilău, acolo unde duminică dimineața, începând cu ora 11,00, vor înfrunta formația locală. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Emil Mateescu și Emilian Chipon. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Marian Popa.



Dorel Popa: Așteptăm cu nerăbdare debutul acestui sezon”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, antrenorul gazdelor, Dorel Popa (foto) a spus:

”Așteptăm cu nerăbdare debutul acestui sezon și abordăm meciul de duminică numai la victorie. Am încheiat perioada de acumulare și echipa este pregătită să intre din nou în luptă. Sperăm și în susținerea fanilor noștri care meci de meci au fost alături de noi”.

Robert Săvulescu: ”Să arătăm forma bună din meciurile de pregătire”

Pe marginea acestei partide, Robert Săvulescu (foto), antrenorul grupării brebene, s-a arătat optimist.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, pe un teren pe care nu am câștigat până acum. Sper că este momentul să o facem, să ne mobilizăm, să arătăm forma bună din meciurile de pregătire. În linii mari mizez pe întreg lotul, excepție făcând doar Edi Mărăcineanu care este învoit pentru acest joc”

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► CSC Berceni - Progresul Drăgănești

► CSO Boldești - Unirea Cocorăști

► CSO Teleajenul Vălenii de Munte - AFC Băneşti    

► Unirea Urlați - Petrolul `95 Ploieşti

► CS Brazi - CS Câmpina

► Petrosport Ploiești - ACS Cornu

► Avântul Măneciu - C.S. Măneşti

► CSO Comarnic - CSO Băicoi