sâmbătă, 24 februarie 2024

AFC Brebu egala Tricolorului Breaza în ultimul test de verificare din această iarnă



AFC Brebu a închis seria amicalelor din această iarnă cu Tricolorul Breaza, o echipă cu o cotă superioară celor întâlnite până acum. Colege până de curând în multe ediții de campionat din Liga A Prahova, gruparea din Breaza se chinuie în acest moment să supraviețuiască la nivelul Ligii a III-a. A fost un joc în care formația gazdă a încercat să dea o replică cât mai bună, antrenorul Robert Săvulescu având prilejul să facă ultimele retușuri în perspectiva sezonului de primăvară. La pauză s-a intrat cu un scor alb dar repriza a doua a fost mult mai productivă. Pe fondul unui joc plăcut ochiului, cu multe faze la ambele porți, primii care au modificat tabela au fost oaspeții prin Cristi Negotei (`68), cu un șut de la 16 metri deviat de către Neagu. Nu peste mult timp, cel mai prolific jucător al AFC-ului în această pauză competițională, Mădălin Vișan (`81), în urma unui corner de pe banda dreapta a trimis din 5 metri în plasa porții adverse, consemnând astfel la final un rezultat de egalitate. Cu această remiză, echipa din Brebu și-a încheiat partidele de verificare din această pauză competițională care per ansamblu pot fi considerate mai mult decât mulțumitoare, ridicându-și încrederea înainte de primul joc oficial din 2024. Pupilii președintelui Cătălin Tănase joacă duminică, 3 martie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Voința Vărbilău.

AFC Brebu: Dinu - Plumb, Oprica, Neagu, Marcu, Dima, Dumitru, Bunea, Vișan, Oancea, Rada. Au mai fost folosiți: Mărăcineanu, Aldea și Drăgan.

Antrenor: Robert Săvulescu



”Un meci util pentru ambele echipe. Am încheiat o perioadă de pregătire în care ne-am descurcat foarte bine în amicale. Băieții au răspuns foarte bine la comenzi și sper că și în jocurile oficiale să o ținem tot așa. Urmează prima etapă cu Voința Vărbilău în deplasare de unde ne dorim să venim cu puncte”, a declarat la finalul partidei, Cătălin Tănase (foto), președintele echipei din Brebu.