sâmbătă, 30 septembrie 2023

Victorie clară pentru A.C.S. Cornu

A.C.S. Cornu - Progresul Drăgănești 3-1 (2-1)


Semi-eșecul din etapa trecută i-a trezit la timp pe elevii antrenorului Dragoș Mihalache care au reușit pe teren propriu să se impună cu 3-1, în fața echipei din Drăgănești. Avertizați de performanțele anterioare ale vizitatorilor, jucătorii gazdă au încercat încă de la început să împingă jocul cât mai mult spre poarta adversă și în minutul 9, un henț în careul oaspeților a condus la un penalty transformat cu multă siguranță de Filip. Chiar dacă reacția celor de la Progresul a fost una promptă, tabela echilibrându-se 2 minute mai târziu, în minutul 15, cu o lovitură de cap din 6 metri Ştefănoiu și-a adus din nou echipa în avantaj. Repriza secundă, în aceași notă de dominare a cornenilor, după un-doi Șovăială cu Filip, acesta din urmă este faultat în careu și de la punctul cu var (`68) același Filip mărește avantajul formației sale.   

► C.S. Cornu: Cojocaru - Ducu, Bîrsănel, Sandu, Telea, Butoi (cpt), Alexe, Filip, Ștefănoiu, Anghel, Bucă. A mai fost folosit P. Radu, Șovăială și Drăgan.

Antrenor: Dragoș Mihalache

Pentru Il capitano Costin Butoi și colegii lui urmează la finele săptămânii viitoare o deplasare care se anunță foarte dificilă, împotriva echipei CSO Băicoi, una dintre pretendentele la promovare în această ediție de campionat.

Dragoș Mihalache, după victoria cu 3-1 cu Progresul Drăgănești: ”Acum ne concentrăm deja asupra următorului joc”

La finalul partidei de pe stadionul din Cornu, Dragoș Mihalache (foto-sus), antrenorul gazdelor s-a arătat mulțumit de jocul pupililor săi.

“În opinia mea am întâlnit o formație bună dar care nu ne-a pus mari probleme mai ales că am fost avertizați de rezultatele obținute de aceasta în etapele trecute. Sunt mulțumit de rezultat și de joc dar mai avem mult de lucru. Mă bucur că am depășit repede acel semi-eșec din etapa trecută și acum deja ne concentrăm asupra următorului joc care se anunță foarte dificil.