sâmbătă, 2 septembrie 2023

Duș rece pentru fotbaliștii brebeni


Cu punctaj maxim în clasament în acest început de sezon, jucătorii boldeșteni au legat o nouă victorie, scor 7-0, în fața A.F.C. - ului din Brebu. A fost un joc la discreția gazdelor în fața unei formații care a părut complet demoralizată. Încă de la debut localnicii au deblocat tabela și avalanșa de goluri și-a făcut simțită prezența la poarta lui Dinu care în mai multe rânduri, prin intervențiile sale salvatoare a limitat ca proporțiile scorului să fie și mai mari. Lista marcatorilor a cuprins numele lui Constantin (`18, `43,`59,`82), Grigore (`3,`61) și Dănilă (`90). Așadar o înfrângere drastică care trebuie să dea de gândit fotbaliștilor brebeni mai ales că sezonul este la început iar seria meciurilor tari se apropie. În următoarea etapă, jucătorii pregătiți de Robert Săvulescu vor întâlni pe teren propriu echipa CS Unirea Cocorăști Colț.

► CSO: Marinică - Moise, Ionescu, Ursu, Paraschivoiu, Baciu, Grigore, Costache, I. Adrian (cpt), Dănilă, Constantin

Antrenor: Darius Badea

► AFC Brebu: Dinu - Dima, Dumitru (cpt), Oprica, Marcu, Stoica, Duricu, Bridinel, Bunea, Oancea, VișanAu mai jucat Șchiopu, și Drăgan.

Antrenor: Robert Săvulescu

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele oaspeților a spus:

“Un eșec în urma unei evoluții foarte slabe a jucătorilor noștri. Forțat de împrejurări antrenorul nostru a schimbat sistemul, Mărăcineanu nefiind apt de joc din cauza unei probleme medicale. Golul primit a venit foarte repede și surprinzător, echipa s-a prăbușit psihic. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile, să ne mobilizăm exemplar și să abordăm cu multă încredere jocul din etapa viitoare“.