joi, 31 august 2023

Cu gândul la o nouă victorie



După victoria reconfortantă din runda trecută împotriva grupării CS Brazi, elevii lui Dragoș Mihalache și-au propus încă trei puncte în deplasarea pe care o vor susține pe terenul formației CSL Varbilau. Confruntarea din etapa cu numărul 4 a Ligii A Prahova va avea loc duminică dimineața, de la ora 11:00.

Costin Butoi vrea să lege o nouă victorie

Varianta unei noi victorii este îmbrățișată și de căpitanul oaspeților, Costin Butoi (foto) care înaintea acestui joc a declarat:

Venim după un succes clar dar trebuie să tratăm cu mare atenție fiecare meci în parte. Vom juca pe un teren greu cu o echipă care în această vară a făcut câteva achiziții importante. În plus, adversarii noștri în acest debut de sezon nu au acumulat nici un punct. Așadar, întâlnim o grupare care poate pune probleme dar omogenitatea și experiența jucătorilor noștri ne dă dreptul să visăm la cele trei puncte”.



În acest moment, după succesul din etapa trecută, formația din Cornu se află pe locul 4, cu 6 puncte în clasament în timp ce jucătorii din Vărbilău, după ce au pierdut și în deplasarea de la A.FC Bănești, scor 1-4, ocupă poziția cu numărul 16 cu 0 puncte la activ. Partida va fi arbitrată de Alin Gheorghe secondat la cele două linii de Bogdan Mociorniță și Iulian Bălănescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dumitrache.

Runda cu numărul 4 mai cuprinde următoarele partide:

 CSO Boldești - AFC Brebu

 CSO Teleajenul Vălenii de Munte - Petrolul `95 Ploiești

 Petrosport Ploiești - Avântul Măneciu

 *Unirea Urlați - Triumf Poiana Câmpina

 CS Brazi - CS Mănești  amânat

 Unirea Cocorăști - CSO Băicoi

 CSO Comarnic - AFC Bănești

 CS Berceni - CS Câmpina 

*Locul echipei Triumf Poiana Câmpina, echipă retrasă din campionat, a fost luat de Progresul Drăgănești.