sâmbătă, 26 august 2023

Victorie la limitã în contul gazdelor

 


Jocul desfășurat sâmbătă dimineață pe stadionul din Văleni a fost considerat derby-ul etapei în care s-au întâlnit două dintre cele mai puternice grupări din Liga A Prahova. Gazdele, antrenate de Iulius Mărgărit, au reușit în final să-și treacă în cont toate cele trei puncte, scor 1-0, în dauna A.C.S. - ului din Cornu, condusă de pe margine de Dragoș Mihalache. A fost un joc viu disputat cu o primă repriză echilibrată, presărată cu ocazii de ambele părți. Imediat după pauză stadionul a explodat la golul lui Șerban (`47) care, bine găsit de Ciobanu, a șutat pe jos din interiorul careului fără speranțe pentru portarul advers. Gazdele se puteau desprinde pe tabelă însă nu este mai puțin adevărat că spre final cornenii au forțat și au fost foarte aproape de a restabili cel puțin egalitatea. Una peste alta, a fost o victorie savurată de întreaga asistență într-un moment când fotbaliștii vălenari au revenit acasă după ce pe tot parcursul campionatului trecut aceștia au evoluat pe stadionul din Drajna.  

► C.S.O.: D. Munteanu - Căpraru, Savu, Costache, Chejnoiu, Butufei, V. Munteanu, Șerban, Cernea (cpt), Ciobanu, Tudorie. Au mai evoluat: Mirică, Popa și Fabio.

Antrenor: Iulius Mărgărit

► A.C.S. Cornu: Cojocaru - Zamfir, Bârsănel, Butoi (cpt), Telea, Sandu, Ducu, Ştefănoiu, Filip, Anghel, Șovăială. Au mai jucat: Mănescu și Stănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

Pentru fotbaliștii din Văleni, următoarea rundă,  care se va disputa marți, va însemna o deplasare pe terenul formației C.S. Mănești în timp ce echipa prezidată de Ionel Manta va primi vizita C.S. - ului din Brazi.

Reacții după meci:

Iulius MĂRGĂRIT (antrenor CSO Teleajenul Vălenii de Munte):

”A fost un joc împotriva unei echipe puternice, omogene și foarte periculoasă prin acțiunile pe care și le-a creat. Sunt mulțumit de jocul băieților mei și evident, și de rezultat. Vreau să mulțumesc publicului care a fost în număr mare prezent la stadion și ne-a susținut în permanență”

Dragoş MIHALACHE (antrenor ACS Cornu):

”A fost o greșeală care ne-a costat și așa s-a făcut diferența. Puteam foarte bine să și câștigăm ținând cont că nu ne-au lipsit ocaziile dar din păcate niciuna nu s-a concretizat. Felicit adversarul pentru rezultatul obținut iar noi privim cu încredere înainte, primul obstacol fiind jocul de marți, pe teren propriu, cu C.S. Brazi”.

foto: facebook Suporterii CSO Vălenii de Munte