duminică, 30 iulie 2023

Ovidiu Herea în primul ”11” la A.F.C. Bănești!

Schimbare în ultimul moment. Gruparea din Măneciu a fost înlocuită cu A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti


După o neconcordanță asupra datei de disputare a amicalului cu Avântul Măneciu, băneştenii au ales o altă variantă, optând pentru o deplasare la Stănceşti. În fața localnicilor de la A.S. Târgşorul Vechi, proaspăt promovați în Superliga B Prahova, elevii lui Mihai Negreanu s-au impus cu 6-5, grație golurilor marcate de Petrescu, Socet, Mareș (2), B. Stoica și Condrea (penalty). A fost un joc disputat pe o căldură insuportabilă dominat de către oaspeți pe fondul unei replici bune venită din partea amfitrionilor. Evident, scorul a interesat mai puțin, obiectivul final al tehnicianului din Bănești fiind acela de a încerca să definitiveze un lot cu care să abordeze noul sezon.

► A.F.C. Bănești: Georgescu - Apăunei, Radu, Cuţitoiu, Albină, Mareș, Jitaru, Ov. Herea, B. Stoica, Petrescu, Socet. Au mai jucat: I. Burchi, Condrea, Toma, Nicolae și Tache.

Antrenor: Mihai Negreanu

În continuare, pe lângă antrenamentul săptămânal, pupilii președintelui Ion Boncu au programat în weekend-ul viitor un nou test, urmând ca numele adversarului să fie cunoscut în următoarele zile.

Replică bună a grupării gazdă
Jucătorii din Stănceşti, au dat o replică bună A.F.C. - ului, reușind să perforeze de cinci ori poarta adversă.

”Am întâlnit o echipă tânără, caracterizată de mult entuziasm ținând cont că va debuta nu peste mult timp în Superliga B Prahova în calitate de nou promovată”, a spus Negreanu

Despre jocul echipei sale, același antrenor a ținut să adauge:

”În ciuda golurilor primite, apreciez ca bun jocul nostru mai ales că am reușit de foarte multe ori să punem în pericol poarta adversă. Totuși nu sunt mulțumit de golurile pe care le-am primit cu mare ușurință. În scurt timp trebuie să eliminăm aceste greșeli din defensivă și sperăm să arătăm din ce în ce mai bine”

Ovidiu Herea, prezență inedită în echipa lui Negreanu

La meciul de la Stăncești, multe priviri au fost îndreptate către purtătorul tricoului cu numărul 26, numele lui fiind Ovidiu Herea (foto-jos), nimeni altul decât cunoscutul fotbalist bucureștean care mulți ani a activat în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc, având și câteva prezențe în naționala României. Aflat într-o relație de prietenie cu Cristi Jitaru și Bogdan Stoica, Ovidiu a dat curs invitației de a fi prezent la acest meci declarând următoarele: ” Mi-a făcut plăcere să fiu la acest meci alături de prietenii mei Cristian Jitaru și Bogdan Stoica. M-am simțit bine pe teren într-un joc amical în care s-au marcat multe goluri. Pe viitor urmează să mă decid asupra carierei mele fotbalistice. Cam atât pot să spun în acest moment”

Evident, speculațiile nu au întârziat să apară, un eventual transfer la gruparea băneșteană fiind o adevărată lovitură de imagine, însă pe moment nu sunt discuții în această direcție.