duminică, 30 iulie 2023

A.F.C. Brebu a cedat la limită în amicalul cu Voința Vărbilău

Reacțiile lui Dorel Popa și Cătălin Tănase



În calitate de gazdă, în această dimineață Voința Vărbilău a întâlnit într-un meci amical pe A.F.C. Brebu, una dintre viitoarele adversare în Liga A Prahova. La capătul celor 90 de minute de joc, victoria a revenit fotbaliștilor localnici, scor 1-0. După o primă repriză cu un ritm bun, în care oaspeții s-au văzut mai mult în joc, irosind și o lovitură de la punctul cu var prin Vișan, pe fondul mai multor schimbări, repriza secundă a adus unicul gol al meciului marcat de Alin Preda (`72). A fost un joc specific acestei perioade de pregătire în care antrenorii celor două grupări au testat  jucătorii pe care momentan i-au avut la dispoziție.

► Voința: Slatna - I. Preda, Lungu, Paraschiv, A. Preda, Radu, Milu, Sandu, A. Lunca, M. Mihai, Zamfir. Au mai fost folosiți: D. Mihai, D. Lunca și Opriș

Antrenor: Dorel Popa

► A.F.C. Dinu - Marcu, Neagu, Oprica, Mărăcineanu, Dima, Stoica, Dumitru, Șchiopu, Vișan, Oancea. A mai fost folosit și C. Popa.

Antrenor: Robert Săvulescu

Până la debutul noului sezon, pentru Bogdan Dumitru și colegii săi mai urmează un nou amical programat pentru week-end-ul viitor în compania formației A.S. Târgșorul Vechi Stăncești (Superliga B Prahova).

Popa, reacție după Voința Vărbilău - A.F.C. Brebu

Dorel Popa (foto), antrenorul Voinței,  spune că meciul cu A.F.C. Brebu a fost unul obișnuit pentru această fază a pregătirilor.

Un amical benefic pentru ambele echipe. De fapt a devenit tradiție ca în fiecare pauză competițională să ne întâlnim. Noi căutăm în continuare să găsim cea mai bună formulă de joc cu care vom ataca noul sezon. Mai avem în agendă încă două teste de verificare, cu CS Blejoi 2 și Brădetul Ștefești, după care vom trage linie.

Cătălin Tănase: ”A fost un test util”

În acest amical cu Voința Vărbilău, președintele echipei oaspete, Cătălin Tănase (foto), s-a declarat mulțumit, cel puțin de prima repriză.

“Sigur, rezultatul ne interesează mai puțin, și mă refer la jocurile disputate în această pauză competițională. Am avut o primă repriză bună, când puteam să trecem la conducere pe tabelă dar poate și pe fondul schimbărilor am primit un gol care a făcut diferența. Cu siguranță altfel vor sta datele problemei în campionat, acolo unde se joacă pe puncte. Echipa este încă în faza acumulărilor fizice și încercăm să îmbunătățim acest capitol“.

- Galerie foto -