sâmbătă, 22 aprilie 2023

Victorie scontată


C.S. Cornu - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte 3-0 (2-0)

De departe favoriți, elevii lui Dragoș Mihalache au încheiat conturile încă din prima repriză după un joc plăcut ochiului cu multe ratări la poarta oaspeților. Primul care a lovit a fost Nicolae Filip (`10) din lovitură liberă de la 25 de metri, cu un șut la care portarul oaspeților a fost nevoit să scoată obiectul muncii din ațe. Zece minute mai târziu a fost rândul lui Paul Radu să mărească diferența iar după pauză, în minutul 80, centrarea lui Fabian Cârstian la găsit nemarcat pe Iustin Șovăială care din 12 metri a închis tabela. În linii mari a fost un joc în care gazdele a excelat prin numărul mare de ocazii iar de partea cealaltă singura tresărire s-a materializat cu o bară la poarta lui Tănase înregistrată la începutul actului secund.

CS Cornu: Tănase - Zamfir, Bârsănel, Sandu, Stancu, Butoi (cpt), Telea, Stănescu, Filip, P. Radu, Soare. Au mai evoluat: Șovăială, Mitran, Cârstian.

Antrenor: Dragoș Mihalache

La finele săptămânii viitoare, fotbaliștii din Cornu vor susține un test la fel de important, aceștia urmând să evolueze pe gazonul din Urlați în fața formației locale Unirea.


Dragoș Mihalache: ”Sper să continuăm seria de rezultate pozitive

După acest ultim joc, Dragoș Mihalache (foto) a spus că este mulțumit de rezultat dar și de atitudinea jucătorilor săi.

”Un meci în care am jucat cu ambiție și am controlat jocul cu excepția primelor minute din repriza secundă. În continuare am aceleași așteptări de la elevii mei care traversează o perioadă foarte bună. Sigur, trebuie să luăm fiecare meci în parte iar la sfârșit să tragem linie. Sper în noi rezultate pozitive”, a spus cunoscutul antrenor cornean.