sâmbătă, 25 februarie 2023

Sincopă pentru C.S. Cornu în ultimul amical

 


Ultima reprezentație a fotbaliștilor din Cornu, din această pauză competițională, s-a consumat pe stadionul sintetic din Crevedia. De această dată, adversarul s-a numit Libertatea Urziceanca, o formație din Liga 5 a județului Dâmbovița. Contrar așteptărilor, victoria a revenit fotbaliștilor dâmboviţeni, scor 4-2, golurile învinșilor fiind marcate de Soare și Radu. A fost un joc care l-a nemulțumit pe Dragoș Mihalache, în care elevii săi au arătat multă superficialitate și lipsă de concentrare. Această înfrângere poate fi și un semnal de alarmă în perspectiva primului meci din retur, pe care cornenii îl vor susține pe terenul liderului, în compania echipei Tricolorul Breaza. În acest amical, antrenorul Dragoș Mihalache a apelat la următorul ”11”: Tănase - Zamfir, Butoiu, Sandu, Mănescu, Stănescu, Filip, P. Radu, Cârstian, Telea, Soare. În repriza secundă au mai intrat: Ş. Radu, Șovăială, Ducu și Cojocaru.

Pe parcursul meciului, în 11” - le cornean și-a făcut apariția și atacantul Iustin Șovăială (foto), acesta absentând o mai lungă perioadă de timp din lotul echipei prezidate de Ionel Manta. ”Am revenit după o pauză forțată și pot spune că sunt refăcut 100%.  Sper să recuperez și fizic față de colegii mei care au fost prezenți încă de la începutul acestei perioade de pregătire. Despre meciul de astăzi pot spune că rezultatul final ne-a fost defavorabil și pe fondul unei stări de oboseală acumulată în ultima perioadă. Este totuși un ”duș rece” care trebuie să ne trezească cât mai rapid. Urmează jocul de la Breaza în care trebuie să arătăm cu totul altfel”a spus experimentatul fotbalist cornean.

La finele partidei, nemulțumit de joc și de prestația elevilor săi, Dragoș Mihalache (foto) a spus: ”Un joc slab făcut de noi în care m-a nemulțumit foarte mult atitudinea băieților. Le-am atras atenția la modul foarte serios că nu ne mai permitem să ne prezentăm în acest fel. Ne așteaptă un meci dificil la Breaza și ca atare vreau o altă atitudine și determinare din partea lor”.