sâmbătă, 25 februarie 2023

A.F.C. Brebu neînvinsă în amicale

 


Continuând  seria meciurilor de pregătire, formația din Brebu a bifat a patra victorie din tot atâtea disputate. Acum, în postură de victime au fost jucătorii câmpineni de la Sportul, o grupare ce activează la această oră în Super Liga B Prahova. Confruntarea s-a disputat pe sinteticul ploieștean de la Vest și a fost condusă la centru de Bogdan Ciocoiu. Luat în ansamblu jocul a fost la discreția brebenilor, cu excepția minutelor de final atunci când Săvulescu a aruncat în luptă și rezervele. S-a terminat 7-2, dar scorul putea lua proporții și mai mari dacă ocaziile la poarta câmpineană erau pe deplin fructificate. La pauză, pupilii lui Cătălin Tănase conduceau deja cu 3-0. Primul care a dezmorțit tabela a fost Mădălin Vișan (`6) după o pătrundere pe banda dreaptă încheiată cu un șut la colțul lung. Opt minute mai târziu, specialistul Robert Oprica a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, fără speranțe pentru portarul advers. Au urmat două bare purtând marca lui Mădălin Vișan și George Bridinel, acesta din urmă fiind și la originea celui de al treilea gol cu o lansare pentru Vlad Drăgan (`25) care cu o ”scăriță” de efect a majorat avantajul A.F.C. - ului. Partea secundă s-a desfășurat după același tipar și la două minute de la reluare juniorul Răzvan Șchiopu a scuturat plasa porții adverse. În minutul 60 Mădălin Vișan a făcut ”dubla” dar bucuria cea mare pentru staff-ul brebenilor a venit din partea celorlalți doi juniori, Cristi Popa (`68) și Mihai Boghici (`74), ambii punându-și semnătura pe lista marcatorilor. Pe fondul mai multor schimbări, câmpinenii au redus din diferență prin ”dubla” lui Aristide Buzilă.   

A.F.C. Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Marcu, Dima, Duricu, Dumitru, Drăgan, Ștefan, Bridinel, Vișan. Au mai evoluat: Stoica, Șchiopu, Popa, Gheorghe, Boghici.

Antrenor: Robert Săvulescu

Despre joc și perioada de pregătire traversată până acum, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat:

”Victorie clară în fața unei formații dintr-un eșalon inferior. Consider că avem un lot bun și în continuare ne bazăm pe forța de grup a echipei. Mă bucură revenirea lui George Bridinel, un jucător valoros care oricând poate face diferența dar și evoluția unor jucători mai tineri în care ne punem toată încrederea. Încheiem o perioadă de pregătire presărată numai cu rezultate pozitive. Cum se spune, victoriile aduc victorii și este ceea ce aștept de la elevii mei în sezonul care va începe peste o săptămâna”.