miercuri, 10 aprilie 2019

Numărătoarea inversă a început!


A.S. Muntenii Câmpina – Prahova Nedelea

Surprinzător sau nu, capul de afiș al etapei cu numărul 21 îl constituie confruntarea dintre ocupantele locurilor 1 și 2. Din acest punct de vedere întâlnirea dintre cele două competitoare poate fi considerată un adevărat punct de atracție. Liniile de clasament ale celor două echipe la ora actuală au următoarea configurație:
A.S. Muntenii           1 19 16 2 1 73-19 50p
Prahova                    2 19 12 2 5 58-38 38p
În tur, câmpinenii s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Vali Bărbulescu, Aristide Buzilă și Aurel Tandalache. Chiar dacă diferența de puncte este una destul de mare, în mod sigur elevii antrenorului Mugurel Negreanu vor trata meciul cu toată seriozitatea având în față o echipă care în acest campionat s-a făcut mai mult remarcată datorită “atmosferei” pe care suporterii din Nedelea o crează pe propriul teren. Din păcate asemenea manifestări care lasă un gust amar nu sunt pedepsite de către oficialii A.J.F. – ului cu sancțiuni care să meargă până la excluderea din campionat. 
Despre acest meci, Aristide Buzilă (foto), una dintre “rotițele” liniei mediane câmpinene a făcut următoarele comentarii: “În primul rând trebuie să ținem linia, să meregem așa cum am plecat în retur, cu o victorie. Eu spun că un nou succes ne-ar consolida și mai mult primul loc. Trebuie să fim foarte atenți cum abordăm acest meci, să evităm accidentările care de regulă apar datorită jocului dur care se practică la acest nivel. Moralul echipei este foarte bun și sunt convins că vom putea depăși și acest hop”
Pe marginea acestui joc, antrenorul Mugurel Negreanu (foto) a ținut să precizeze: “Ne așteaptă un meci greu. Totuși, ținând cont de rezultatul înregistrat în toamnă, nu vreau să cred că noi nu o să ieșim câștigători. Ca să reușim lucrul acesta trebuie să dăm dovadă de aceași atitudine ofensivă care am avut-o până acum, să marcăm cât mai multe goluri. Sper ca iubitorii de fotbal câmpineni să asiste la un spectacol cât mai plăcut. Pe această cale vreau să trag un semnal de alarmă asupra comportamentului pe care îl au spectatorii din Nedelea. Eu sper că aceștia, dacă vor însoți echipa adversă, să nu aibă atitudinea din tur, la meciul disputat împotriva noastră. Atunci eu nu am făcut deplasarea alături de elevii mei datorită amenințărilor pe care le-am primit la acel moment. Este trist, dar adevărat. Cei în drept ar trebui să ia măsurile care se cuvin în aceste cazuri, altfel fotbalul își pierde noțiunea de sport și devine terenul de luptă al huliganilor”. 
Așadar, duminică dimineața, pe arena de la Petrol, ora 11.00, iubitorii de fotbal câmpineni au prilejul să-i vadă din nou la lucru pe jucătorii de la A.S. Muntenii, de această dată într-un joc care se anunță a fi unul destul de interesant.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele partide:
• C.S. Cornu 2 - Viitorul Fortuna Breaza 
• Prahova Tinosu - Stejarul Goruna
• C.S. Mănești 2013 - Tineretul Poienarii Burchi
• A.C.S. Aricești - C.S. Brazi Popești
• Avântul Măgureni - C.S. Mănești 2013 Băltita
• C.S. Sirna Varnița  - A.S. Tg. Vechi Stăncești
• A.S. Tufeni Băicoi – stă