duminică, 14 aprilie 2019

Eșec neașteptat!


A.S. Muntenii Câmpina – Prahova Nedelea 2 – 3 (1 - 2)
În fața unei echipe contestată în ultimele zile pe mai multe canale media, fotbaliștii câmpineni au simțit pe propria piele jocul dur, la intimidare, pe care jucătorii oaspeți l-au impus încă de la început cu largul concurs al unui stagiar, cel puțin așa reiese din site-ul A.J.F. – ului, desemnat să conducă această întâlnire. Oare cei care fac aceste delegări nu au ținut cont că la un meci între primele două formații clasate era mai mult decat normal să fie desemnată o brigadă cu experiență? Fără a scuza jocul gazdelor, destul de șters în condițiile în care de multe ori s-a hazardat să răspundă cu aceași monedă, “centralul” fără a o face cu intenție, a  fost depășit de joc, nescoțând cartonașele care se impuneau în anumite situații. A fost mai mult decât evident că până la pauză numărul “10” de la oaspeți trebuia trimis la cabină dar lipsa de curaj sau de valoare și-a spus cuvântul. În aceste condiții neprielnice pentru un fotbal de calitate, în care s-a permis un joc la intimidare, cu multe întreruperi, Prahova Nedelea a câștigat “meritat”. Oare să fie adevărat  ce se întâmplă la meciurile pe care echipa din Nedelea le dispută pe teren propriu? Oare să fie adevărat ce se scrie în mass media prahoveană ? - vezi link-ul atașat:gazetaph.ro
Golurile formației gazdă au fost marcate de Alex Duricu și George Matincă. Cam așa s-a scris istoria unui joc la capătul căruia se poate spune că elevii antrenorului Mugurel Negreanu, trimis și el în tribună pentru proteste, au suferit o înfrângere care trebuie cât mai repede uitată. 
Chiar și în aceste condiții se cuvine remarcat travaliul lui Vali Bărbulescu (foto) care a încercat în permanență să limpezească jocul formației sale. Câmpinenii au abordat acest meci cu: Briotă – Bej, C. Pop, Stanciu, Nicola, Bărbulescu, Grigore, Tandalache, Buzilă, Comănoiu, Duricu. Au mai jucat Matincă, I. Pop și Drăcea. Pentru A.S. Muntenii Câmpina urmează o mini vacanță de două săptămâni datorită faptului că în etapa de la finalul săptămânii viitoare va fi obligată să facă o pauză. Evident, în această perioadă toate gândurile se vor îndrepta spre jocul pe care îl va susține pe teren propriu în compania formației Viitorul Fortuna Breaza.

Arbitri: Alexandru Zafiriadis (Ploiești) - Alexandru Săcuiu (Ploiești), Antonio Cristovescu (Ploiești)
Observator A.J.F.: Ștefan Ștefan (Ploiești)
Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Când vezi asemenea arbitraj îți vine să te retragi. Nu avem nevoie de ajutor dar nu se poate așa ceva. Noi cerem să ne arbitreze corect, nu să fim furați. Au tras alții semnal de alarmă, acum tragem și noi”.

- GALERIE FOTO -









Galerie oaspeti