duminică, 3 februarie 2019

Un amical reușit!


A.S. Muntenii Câmpina – Tricolorul Breaza 3-4 (2-1)

În cel de-al treilea amical pe care și l-au antamat în această pauză competițională, disputat duminică dimineață pe sinteticul de la “Petrol”, elevii antrenorului Mugurel Negreanu i-au avut drept parteneri de joc pe fotbaliștii Tricolorului din Breaza. De această dată adversarul a fost unul de calibru, acesta evoluând în Liga A Prahova, cu două eșaloane mai sus față de câmpineni. Pe aceste coordonate primul mitan a fost unul plăcut ochiului, cu multe faze de poartă. Replica formației gazdă a fost una de bună factură arătând faptul că nu degeaba aceasta ocupă fotoliul de lider în Liga B Prahova, Seria Sud. Oaspeții au deschis scorul prin Chivu în minutul 20 iar numai peste 2 minute Grigore a adus egalarea. Mai mult, în minutul 38 Alex Duricu (foto) și-a adus echipa în avantaj, la capătul unei faze în care a fost bine servit de Bogdan Nedelcu. În actul secund, pe fondul schimbărilor în cele două distribuții, calitatea jocului a scăzut și mult mai prezenți în jumătatea de teren adversă, pupilii lui Florin Stăncioiu s-au impus prin golurile semnate de Dumitru (`55), Marius Vișan (`80) și Chivu (`88 – penalty contestat de gazde) în timp ce de la A.S. Muntenii a marcat Tandalache (`85). În continuare, echipa prezidată de Gery Dinică are un program încărcat de jocuri de verificare, urmând să întâlnească la finele săptămânii viitoare gruparea C.S. Valea Doftanei.
A.S. Muntenii: Briotă – Bej, Stanciu, Pop, Necula, Bărbulescu, Grigore, Tandalache, Buzilă, A. Duricu, Nedelcu.
Au mai evoluat: Strat, Dobre, Matache, Dragomirescu, Drăcea, Comănoiu, Matincă.
Antrenor: Mugurel Negreanu
Tricolorul: Neacșu – Soreanu, Gheorghe, Dumitru, Tudor, Zamfir, Chivu, Negotei, M. Duricu, Dogaru, Mădălin Vișan.
Au mai jucat: Ciobotaru, Radu, Stoica, Tone, Burlacu, Damian, Dinu, Marius Vișan.
Antrenor: Florin Stăncioiu

Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Sunt foarte mulțumit de meciul de astăzi, de jocul elevilor mei, chiar și de rezultat. Pentru mine consider că meciul s-a încheiat 3-3. Nu pun la socoteală acea fază penibilă pe care a făcut-o “centralul” acordând un penalty nejustificat după care a fluierat imediat finalul. Mi-a plăcut atitudinea băieților și creativitatea pe faza ofensivă. În partea secundă am făcut mai multe schimbări, am dat posibilitatea unor jucători aflați în probe să arate ce pot. Una peste alta pot spune că  ne aflăm pe un drum bun și privim cu încredere spre viitor”.
Florin Stăncioiu (antrenor Tricolorul):
“Un joc normal de pregătire disputat pe un teren foarte bun. Am întâlnit un adversar care mi-a plăcut, un adversar bun pentru nivelul la care evoluează. Și noi am făcut un joc destul de bun în ciuda faptului că jucătorii mei sunt foarte obosiți pentru că am făcut antrenamente mai grele. Ușor, ușor o să revină și prospețimea și sper să mai aducem trei jucători, unul dintrea aceștia fiind portar. Sper ca pe termen scurt iubitorii fotbalului din Breaza să nu se aștepte la lucruri extraordinare. Precizez că Marius Vișan, directorul clubului nostru, are un plan de management în ceea ce privește fotbalul și împreună cu mine dorim să facem o echipă competitivă cu jucători de caracter, tineri, care să crească în valoare”.   
- Galerie foto -