sâmbătă, 8 septembrie 2018

Un set pentru A.S. Muntenii!


Tineretul Poienarii Burchi – A.S. Muntenii Câmpina 2-6 (2-2)
A.S. Muntenii a bifat o nouă victorie în această după-amiază în deplasare, confirmând startul perfect din acest debut de sezon. Cu o linie de atac improvizată, Nedelcu și Straț absentând motivat, echipa câmpineană a reușit să-și treacă în cont cele trei puncte, după un joc care realmente a entuziasmat întreaga asistență. Paradoxal, privind scorul final, primele 20 de minute au găsit o formație câmpineană lipsită de concentrație, fără de determinare, care a încasat două goluri total neașteptate. Treziți la realitate, elevii antrenorului Mugurel Negreanu au avut puterea să schimbe partitura și până la finalul partidei au făcut legea. Primul care a dat semnalul revenirii pe tabelă a fost Aurel Tandalache, de departe cel mai bun jucător de pe teren, care a executat perfect o lovitură liberă, fără speranțe pentru portarul advers. Golul egalării a fost opera lui Vali Bărbulescu care și-a arătat clasa cu un șut frumos la colțul lung. În partea a doua, fotbaliștii câmpineni s-au întrecut pe ei însăși în fața unei formații care pur și simplu a fost obligată să facă figurație. Mai întâi Adrian Grigore (foto) și-a adus echipa în avantaj după care a ieșit din nou la rampă Aurel Tandalache prin două goluri care au făcut liniște deplină pe stadionul din Poienarii Burchi. Ultima reușită i-a aparținut lui Alin Dobre care a închis tabela cu un șut plasat din afara careului mare. Mugurel Negreanu a început cu: Briotă – Bej, Horja, C. Pop, Constantin, Bărbulescu, Necula, I. Pop, Grigore, Duricu, Tandalache. Au mai jucat Buzilă, Ivan și Dobre. După trei etape consumate, câmpinenii acumulează nouă puncte iar următorul joc oficial va fi duminica viitoare, atunci când pe stadionul “Petrol” va poposi echipa A.S. Târgușorul Vechi Stăncești.
Declarații după meci
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Am prestat un joc spectaculos în fața unei echipe arțăgoase care ne-a pus probleme în primele 20 de minute. Am jucat fotbal chiar dacă terenul era rău. Sunt foarte mulțumit după această victorie la scor mai ales că am plecat cu un handicap de două goluri”
Aurel Tandalache (jucător A.S. Muntenii):
“Începutul a aparținut gazdelor după care noi am controlat ostilitățile. Am reușit să marchez trei goluri și pot să spun că a fost cea mai frumoasă zi din viața mea pe care fotbalul mi-a oferit-o. Suntem un colectiv unit și sper să continuăm pe aceași linie”