sâmbătă, 17 februarie 2018

Fără Vișan atacul lasă de dorit


A.F.C. Bănești Urleta – Tricolorul Breaza 2 – 2 (1-1)

După ultimele două partide în care prestația atacanților a cam lăsat de dorit, antrenorul Marius Vișan (foto) a încercat să corecteze și acest aspect însă și de această dată responsabilii cu golurile au rămas corijenți la acest capitol. Atunci când Nicolae reia imprecis din 6 metri, Petrescu ratează un penalty, Păun șutează în portar și mai apoi pe lângă poartă iar Nae în două rânduri, din poziții favorabile irosește situații clare de gol, se poate spune cu siguranță că există o problemă. Pe acest fond, pe final Vișan a fost cel care a făcut o lecție deschisă cu elevii săi intrând pe gazon și perforând poarta adversă în minutul 75. De partea cealaltă, antrenorul Florin Stăncioiu a apelat la o garnitură care în această perioadă de pregătire a dat satisfacție, obținând 4 victorii din tot atâtea partide. A rezultat un meci viu disputat, un meci de luptă datorită unui gazon sintetic acoperit de zăpadă. De altfel starea terenului a creat multă nemulțumire în rândul celor două conduceri care au plătit suma de 2,6 milioane administratorului acestui stadion în condițiile arătate mai sus. Mai mult, au existat nemulțumiri și asupra faptului că meciul fusese programat în urmă cu câteva zile pentru ora 11.00 dar cineva nu a dorit să respecte această înțelegere, echipele fiind nevoite să înceapă jocul mult mai târziu. A fost un duel interesant și la nivelul băncilor tehnice, acolo unde cunoscutul antrenor din Breaza, Florin Stăncioiu, a fost gata să părăsească terenul învins de echipa lui Vișan, la fel cum s-a întâmplat și la Bănești în stagiunea de toamnă. Atunci a fost un 3-0 sec pentru fostul elev a lui Florin Stăncioiu. Ce va fi în retur rămâne de văzut. Golurile gazdelor au fost marcate de Petrescu (`24) și Vișan (`75) iar oaspeții au punctat prin Șovăială (`27) și Negotei (`90 – penalty)
Dar iată și distribuțiile care s-au aflat față în față, sâmbătă după amiază, pe stadionul Petrol.
A.F.C. Bănești Urleta: Iscru – Petrescu, Neagu, Gânju, Popa, Roșu, M. Cristian, Bunea, Niculae, Dumitru, Păun.
Au mai evoluat: Niță, Lupu, Ilioiu, Soreanu, Nae, Stăncescu, Vișan, Dumitrașcu
Antrenor: Marius Vișan
Tricolorul: Toma – Brânzea, Dumbrăvescu, G. Ovidiu, Manta, Zanfir, A. Duricu, M. Duricu, Mădălin Vișan, Șovăială, M. Ivan.
Au mai intrat: Briota, S. Ivan, Călin, Albină, Negotei, Damian.
Antrenor: Florin Stăncioiu
La finele săptămânii viitoare, cele două grupări vor susține ultimele teste înaintea debutului în noul sezon competițional care va coincide cu o etapă de Cupă. Dacă Gânju & Co. vor întoarce vizita echipei C.S.M. Râmnicu Sărat, brezenii vor reveni la Câmpina, unde pe stadionul de la Petrol se vor confrunta cu jucătorii de la A.S. Muntenii.
-Galerie foto-