vineri, 14 octombrie 2016

Cu toţii pe OZN-ul ploieştean

Bucuria de a fi alături de tot ce a însemnat şi înseamnă echipa Petrolul pentru toţi iubitorii de fotbal din Prahova, prilejuieşte mâine după amiază un moment deosebit, care în nici un caz nu trebuie ratat. Va fi cu adevărat un moment de sărbătoare care în mod sigur va reprezenta o nouă pagină în istoria unui club cu vechi tradiţii în fotbalul românesc. Va fi un regal fotbalistic, în care organizatorii se aşteaptă la o reţetă de public record.
Evenimentul propriu-zis va începe la ora 16.45, atunci când vor fi prezentaţi protagoniştii jocului de old-boys, urmând ca, de la ora 17.00, să debuteze partida dintre fostele glorii ale Petrolului şi selecţionata Valea Prahovei. Meciul se va întinde pe durata a două reprize de câte 20 de minute, iar după fluierul final vor coborâ pe gazonul arenei „Ilie Oană” protagoniştii încleştărilor cu Liverpool de acum o jumătate de veac.
Partida de old-boys va aduce în iarbă mulţi jucători care de-a lungul timpului ne-au încântat privirile, distribuţia fiind următoarea: Dumitru Jipa, Ion Catană, Iulian Cadar – Mihai Oancea, Alexandru Pitulice, Valeriu Răchită, Paul Guşe, Ion Cojocaru, Cristian Vlad, Mihai Pârlog, Eugen Baştină, Marcel Abăluţă, Silviu Crângaşu, Marian Grama, Laurenţiu Costache, Nicolae Constantin, Ciprian Pura, Nicolae Nuţă, Costel Ilie, Daniel Zafiris, Cristian Zmoleanu. Alături de ei, se vor mai afla şi alţi foşti jucători ai Petrolului, precum Marcel Catinca, Ion Toma, Gabriel Călin, Gheorghe Cosarek, Nicu Lazăr, Constantin Ştefan, Ion Haralambie, Gheorghe Mârzea.
Desigur, să nu uităm că, de la ora 19.00, va avea loc jocul oficial dintre A.S. Petrolul 52 Ploieşti şi C.S. Cornu, din cadrul Ligii A Prahova, elevii lui Octavian Grigore căutând să-şi apere poziţia de lideri ai ierarhiei fotbalului judeţean.
Vă reamintim că biletele pentru întreg evenimentul de sâmbătă se pot găsi la casa de bilete a arenei „Ilie Oană”, astăzi până la ora 17.30, iar mâine până la ora 17.00, preţurile fiind extrem de tentate pentru cele patru ore de adevărat spectacol: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.
Aşadar, sâmbătă după amiază, toate drumurile duc la stadion.