sâmbătă, 1 octombrie 2016

Încă o victimă la Brebu

A.F.C. Brebu – Avântul Măneciu 3–1 (3-0)

“Şifonaţi” în urma etapei trecute, elevii antrenorului Robert Săvulescu au tratat această dispută cu multă determinare şi la final au obţinut o victorie mai mult decât meritată. Aceştia au avut o primă repriză de vis, în faţa unei formaţii care mai mult a făcut figuraţie. Chiar în minutul 5, Pancovici l-a lansat perfect pe Bobeică, care de la 8 metri l-a executat pe Toma. Acesta din urmă a fost pus la grea încercare câteva minute mai târziu de către Ştefan, dar în minutul 25, Pârvu a prins un şut de senzaţie, de la 20 de metri, care a scuturat plasa porţii adverse. Pe acest fond, oaspeţii au cedat din nou în minutul 38, după o acţiune care a curs pe traseul, Pârvu – Dumitru (foto), ultimul îndeplinind o simplă formalitate. După pauză, fotbaliştii din Brebu au redus turaţia, pe gazon echilibrându-se raportul de forţe, însă în minutul 75, pentru fault şi proteste, Pârvu a văzut roşu în faţa ochilor. Chiar dacă au redus din diferenţă prin Borş, minutul 83, jucătorii formaţiei oaspete au părăsit terenul cu capul plecat, spre deosebire de gazde care au savurat din plin acest succes notabil. 
A.F.C.: Stănulescu (cpt) – Mărăcineanu, Marcu, Matei, Stoica, Pancovici, Pârvu, M. Rada, Ştefan, Bobeică, Dumitru.  Au mai jucat: C. Rada, Ciobotaru, Drăgan, Bucura
Antrenor Robert Săvulescu
Avântul: Toma – Borş, Filip, G. Stanciu, Constantin, Cârstocea, C. Savu, D. Stoian (cpt), C. Stoian, Sârbu, Neagu. Au mai evoluat: Gheorghe
Antrenor: Dorinel Beznea
Arbitri: Doralin Bârziloiu - Octavian Ciorescu, Daniel Leca. Observator: Stelian Homan
În următoarea etapă, Stănulescu & Co. se va deplasa pe stadionul formaţiei C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte, într-un meci de 1,X,2.









Declaraţii după meci:


Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Sincer, nu m-am aşteptat la un succes aşa facil. Am avut o primă repriză foarte bună după care raportul de forţe s-a echilibrat. Ţin să mulţumesc elevilor mei pentru determinare, pentru modul cum au tratat acest meci. Aştept următoarea contruntare, cea din următoarea etapă, pe terenul echipei din Văleni, unde ne dorim un rezultat cât mai bun.”


Dorinel Beznea (antrenor Avântul Măneciu):

”O înfrângere la care mă aşteptam. Suntem într-o pasă neagră. Lotul nostru este în primul rând “subţire” din punct de vedere numeric. Avem nişte “aere” în cap pe care trebuie să le scoatem cât mai repede. Am intrat plini de noi şi dacă tratam meciul aşa cum l-am tratat în repriza a doua, probabil că altul era rezultatul. Ne cerem scuze suporterilor noştri. Chiar nu înţeleg ce se întâmplă cu aceste vedetisme din cadrul echipei. Ce pot să mai spun? Sper să ne revenim”