sâmbătă, 20 august 2016

A.F.C. Brebu–Unirea Urlaţi 3–1(0-0)

Debut cu dreptul
Cu gândul la un sezon care să o scutească de grijile retrogradării, formaţia gazdă a debutat cu dreptul, reuşind în final să bifeze toate cele trei puncte puse în joc. Cu câţiva jucători noi în primul “11”, brebenii au interpretat o partitură care a creat de multe ori probleme adversarilor. Prima repriză a fost una în care ambele formaţii au fost deficitare la capitolul construcţie, săracă în faze de poartă. Singurele acţiuni notabile s-au consumat în minutul 20, atunci când Burducea, respectiv Bunea au irosit două bune oportunităţi de a înscrie. Repriza secundă a fost una mult mai animată, golurile făcând "sarea şi piperul" pentru fanii echipei prezenţi în tribune. După numai două minute de la reluare, Bogdan Dumitru a şutat senzaţional din lovitură liberă de la 20 metri, mingea poposind în plasa porţi lui Radu, după ce acesta a respins în bara laterală. A urmat un nou gol, minutul 59, de această dată Bunea marcând cu o execuţie tehnică demnă de invidiat. Chiar dacă oaspeţii au redus din diferenţă prin Rob (`70), finalul a aparţinut gazdelor care au închis tabela prin Stănulescu, (`86), acesta transformând un penalty acordat în urma unui fault asupra lui Daniel Ciobotaru.   
A.F.C. Brebu: Stănulescu (cpt) – Mărăcineanu, Marcu, Matei, Stoica, Pancovici, Duricu, Bunea, Rada, Bobeică, Dumitru.  Au mai jucat: Urdea, Ciobotaru.
Antrenor Robert Săvulescu
Unirea: G. Radu – Dobre, Marodin, Ivănescu, Balaşu, Ghiţă (cpt), Bărbuceanu, Cercheaţă, Rob, Burducea, Ilie. Au mai evoluat: Horza
Antrenor: Ion Radu
Arbitri: Viorel Căunei - Cristi Damian, Gabriel Enache. Observator: Stelian Achimescu.
În următoarea etapă, Bunea (foto)  & Co. se va deplasa pe stadionul formaţiei CS Ceptura, acolo unde pot spera la un nou succes.



Declaraţii după meci:


Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Aşa cum mă aşteptam, a fost un meci greu. Am folosit o formulă de joc care a cuprins multe nume noi. Mă bucur că am început cu dreptul, aceste trei puncte având darul să ne menţină un moral ridicat. Sper că la următoarele jocuri, echipa să crească la capitolul omogenitate şi bineînţeles, ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte”