miercuri, 20 februarie 2013

C.S.M. Câmpina – C.S. Blejoi 0-0


“Un meci în care jucătorii noştri i-au cam luat de sus pe adversari. A fost o partidă de luptă, foarte încrâncenată. Terenul a fost un pic cam greu iar ambele echipe au punctat la capitolul fizic. După amicalele disputate până acum, deocamdată, nu ştiu unde suntem. Jucătorii nu s-au concentrat. Ei trebuie să înţeleagă că ăsta este nivelul. O să vedeţi că sâmbătă, la Buzău, echipa o să aibă altă faţă. Când întâlnesc formaţii din Liga A Prahova, jucătorii noştri vin cu aere de vedetă. Sunt probleme de mentalitate. Tot dau vina pe teren, dar repet, deocamdată trebuie să înţeleagă că acesta este nivelul la care activăm”, a declarat după meci, Adrian Nistoroiu (foto), unul dintre finanţatorii echipei câmpinene. În faţa fostei sale echipe, antrenorul Bogdan Onuţ, împreună cu elevii săi au terminat nedecis, după un joc de angajament, în care ocazile nu au lipsit de o parte şi de alta. Câmpinenii au fost foarte aproape de gol, însă Puchea, Bridinel şi Visan nu au reuşit să-şi pună semnătura pe lista marcatorilor.
C.S.M. – ul câmpinean a aliniat următoarea formulă de joc: Panaite - V. Sandu, Nistor, Neagu, Puchea, Bridinel, Bărăgan, Bunea, Ilioiu, Vişan, D. Nae. Au mai fost folosiţi: Manea - Fl. Gheorghe, Simion, Burloiu, Nincă, Bojoacă, Olteanu, C. Nicolae.
În continuare, elevii antrenorului Bogdan Onuţ vor susţine sâmbătă un nou test, de această dată pe stadionul “Crâng” din Buzău, în compania echipei locale, Gloria.