sâmbătă, 22 septembrie 2012

Unirea Urlaţi - C.S.M. Câmpina 1-1

Două echipe fără viitor
Stadion: “Belu” Urlaţi
Considerat capul de afiş al acestei etape în Liga A Prahova, meciul dintre ocupantele primelor două poziţii în clasament a fost unul de slabă factură tehnică, lipsit de spectacol.
Faţă în faţă s-au aflat două echipe a căror valoare a lăsat mult de dorit, două echipe care au omorât fotbalul în faţa unui public care aştepta cu totul altceva. Practic s-au întâlnit două formaţii cu multe “vedete” expirate, mai ales cea din Urlaţi. Jucători ca Aristan, Iacob, Elisei, Filip, Bărăgan pe de o parte sau Chiriţă, Nae Decebal şi lista mai poate continua, au arătat că timpul lor a trecut. Vina pentru ai ţine în “viaţă” pe aceşti jucători, la acest nivel, le aparţine în primul rând antrenorilor dar şi celor care finanţează aceste echipe. Mai mult, oare cei care conduc destinele acestor grupări i-au “felicitat” pe D. Chiriţă, Elisei, Nae sau Dorişor pentru cartonaşele roşii care le-au primit în acest joc?.
Concluzie: La Urlaţi, sâmbătă după amiază, au evoluat două echipe fără viitor, care chiar dacă una dintre ele va promova, în mod sigur va trebui să-şi schimbe distribuţia din temelie. Greşim domnilor conducători?
-Min. 16 0-1 Ieşirea hazardată a “experimentatului” Catană a însemnat un frumos cadou pentru Bridinel, unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, care nu a iertat singur cu poarta goală.
-Min. 73 1-1 În urma unei lovituri de colţ şi a unei respingeri defectuoase, Elisei înscrie cu un şut plasat de la 14 metri.
Unirea Urlaţi: Catană – Zecheru, Ghiţă (cpt), Furtună (`51 Elisei), Iordache, Aristan (`70 Alexandru), Tătaru (`82 Dorişor), Filip, Bărăgan (`76 Cernea), Iacob, Ciobanu.
Antrenor Dan Suditu
C.S.M Câmpina: Panaite – Olteanu, D. Chiriţă, Popa, Nincă, Yao, Bridinel, Ilioiu (cpt) (`80 A. Chiriţă), Puchea (`55 Burloiu), Nae, Vintilă (`65 Gheorghe)
Antrenor: Victor Roşca
Arbitri: Ionuţ Neagu – Ciprian Geambazu, Valentin Dumitru
Observator A.J.F.: Marian Diaconu