sâmbătă, 22 septembrie 2012

C.S. Băneşti – Chimia Brazi 2-1

După tensiunile create la vârful conducerii C.S. Băneşti, care au creat valuri, ducând şi la schimbarea antrenorului Robert Opatchi, apele sunt departe de a fi limpezite.
 Este foarte posibil să apară şi alte modificări în organigrama clubului din Băneşti. Astfel, sub aceste auspicii, fotbaliştii din Băneşti au încercat să strângă rândurile, şi chiar au reuşit să-şi apropie victoria, chiar dacă adversara întâlnită constituia o nucă greu de spart. Gazdele au tranşat ostilităţile în prima repriză, atunci când au avut superioritate la capitolul posesie. Primul gol a fost reuşit de Mugurel Negreanu în urma unei lovituri de colţ pentru ca la scurt timp, Mihai Filote (foto) să mărească diferenţa. A urmat un gol al oaspeţilor care în repriza secundă s-au văzut mai mult în joc dar tabela de marcaj a rămas până la final neschimbată. Una peste alta, iubitorii de fotbal din Băneşti, atâţi câţi au fost prezenţi, aşteaptă în continuare o evoluţie a echipei lor pe măsura valorii lotului actual, dar şi calmarea spiritelor încinse care încă există în cadrul formaţiei din Băneşti. Distribuţia de început a gazdelor a fost următoarea: Lepădatu – Burchi, Gorgan, Cristache (cpt), Grigoraş, Lungu, Albu, Budileanu, Filote, Ursea, M. Negreanu. Au mai jucat: Braşoveanu, Mocanu şi Dârstaru. Antrenori: Ion Burchi şi Claudiu Andrei

Declaraţii după meci:
Florin Cristache (căpitan C.S. Băneşti):
”După înfrângerea din faţa C.S.M.-ului, astăzi am tras cu dinţii de şansa noastră. Aveam nevoie de această victorie pe care eu spun că după aspectul jocului am meritat-o. În continuare ne aşteaptă meciuri grele şi depinde numai de noi să putem obţine rezultatele pe care iubitorii de fotbal din Băneşti le aşteaptă”.

Mugurel Negreanu (jucător C.S. Băneşti):
“Am obţinut o victorie meritată, după o primă repriză bună. În acest meci, mulţi ne creditau cu şansa a doua, dar iată că în final pronosticurile nu s-au adeverit. Sper ca atmosfera din cadrul lotului nostru să se îmbunătăţească şi este foarte important să începem să culegem puncte şi în deplasare. Urmează meciul de la Buşteni, un bun prilej de a încerca să obţinem toate punctele puse în joc”.