duminică, 23 septembrie 2012

A.F.C. Brebu – Brădetul Ştefeşti 5-1

Şirul victoriilor pentru echipa condusă de Robert Săvulescu şi Valentin Bunea a continuat sâmbătă după amiază, victimă fiind de această dată formaţia Brădetul Ştefeşti. Fotbaliştii brebeni au fost din nou vioara întâi însă nu este mai puţin adevărat că replica adversarilor a lăsat mult de dorit.
Totuşi, de câteva etape A.F.C.-ul joacă altceva şi acest lucru se vede atât pe teren, cât şi pe tabela de marcaj. Faptul că jucătorii vin la antrenamente, răspund la comenzi, aşa cum afirma recent “principalul” Săvulescu, face ca şi jocul echipei să crească în calitate. Aşa s-a întâmplat şi contra celor de la Ştefeşti unde gazdele au făcut legea pe tot parcursul partidei. Superiori la toate capitolele, brebenii au perforat în cinci rânduri poarta adversă prin: Motoroiu (foto), Grigore, Marcu şi Voinea de două ori. În privinţa acestui ultim jucător, antrenorul Săvulescu are numai cuvinte de laudă, comparându-l într-un fel cu Andi Ştefan, un alt elev de al său care în urmă cu ceva timp, impresiona în primul rând la capitolul eficacitate.
În acest joc, primul “11” brebean a avut următoarea configuraţie: Stănulescu (cpt) – Zamfir, Savu, G. Radu, Durbac, Niţă, Grigore, Marcu, Bunea, Motoroiu, Voinea. Au mai fost folosiţi: D. Ciobotaru, M. Dragomir, Moraru şi I. Lucian.
Antrenori: Robert Săvulescu şi Valentin Bunea.
În continuare, programul grupării din Brebu se anunţă unul destul de dificil, urmând ca marţi după amiază, să se deplaseze la Plopeni iar duminică dimineaţă să ia cap compas, stadionul din Breaza.