luni, 23 iulie 2012

Unirea Câmpina – Callatis Mangalia 0-0

Aflată într-un stagiu de pregătire montan la Sinaia, divizionara secundă a coborât în această după amiază la Câmpina pentru a susţine un amical în compania localnicilor de la Unirea. Şi de această dată, vremea caniculară şi-a pus amprenta asupra desfăşurării jocului, cele două formaţii făcând o mare risipă de efort. Chiar dacă cărţile de vizită erau total diferite, Callatisul activând în eşalonul secund, pe gazon nu a existat nici o diferenţă, ambele echipe fiind egale la toate capitolele. În aceste condiţii, jocul a fost unul echilibrat, cu puţine faze de poartă. Cea mai mare ocazie a meciului s-a consumat în minutul 53, la poarta oaspeţilor, atunci când Andrei Ciobanu după ce a driblat şi portarul, a întârziat şutul şi un fundaş al Callatisului a scos de pe linia porţii.
Unirea: D. Şandru – A. Stoica, A. Neagu, B. Şandru, Iordache, Bica, Lambă, I. Dumitru, Cernea, Ciobanu, Dobrescu. Au mai jucat: Florescu, Coman, Filip, Zecheru, Petculescu, I. Paraschivoiu, Keita, F. Stoica, Nichifor, Găman.
Antrenori: Costin Plăvache şi Marius Palacianu
Callatis: Marin-Samson, Ravoiu, Suciu, Efdochin, F. Ionuţ, Cogali, Cojonel, Stoianof, Balat, Marincovici. Au mai fost folosiţi: V. Neagu, V. Paraschivoiu, Calagii, Vărzaru, Nitache, Lorintz
Antrenor: Mugurel Cornăţeanu
Arbitri: Marin Marcel - Dragoş Pantilie, Constantin Pantilimonescu
După meci, “secundul” Marius Palacianu (foto) ne-a declarat: ”Am susţinut încă un meci de pregătire în care am obţinut un rezultat bun. Jucătorii noştri au răspuns bine la ce li s-a cerut mai ales după o perioadă de acomodare. Am întâlnit o echipă foarte bună, de divizia B, dar în joc pot să spun că nu s-a văzut nici o diferenţă. Din contră, remarc că am avut ocazii mai clare, Andrei Ciobanu irosind o bună posibilitate de a înscrie”