vineri, 13 septembrie 2024

Un joc în care punctele sunt foarte importante



În mod sigur, startul neașteptat de bun al gazdelor va aduce un număr mare de spectatori pe stadionul din Proviţa de Jos, existând toate premisele ca aceștia să urmărească un spectacol fotbalistic de calitate. Evident, cele două victorii din acest debut de sezon, ultima în deplasarea recentă, scor 2-1 cu CS Şotrile, au ridicat moralul jucătorilor proviţeni deciși să mențină acest ritm. De partea cealaltă, o înfrângere în prima etapă, urmată de o victorie pe teren propriu, 2-0 cu CS Cornu 2, face ca acest joc să fie privit cu toată seriozitatea, cuvântul de ordine fiind victorie.

Așadar, această partidă care merită sa fie urmărită de către toți iubitorii de fotbal din zonă este programată duminică după-amiaza, de la ora 13:30, pe stadionul din Proviţa de Jos. Jocul va fi arbitrat de Alina Năstase secondată la cele două linii de Stefan Dumitrache și Adina Ciobanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Andreoiu.



Curtat de mai multe formații în această vară, Ionuț Alexe (foto) a ales formația provițeană, având un început de sezon remarcabil. Pe marginea acestui joc el a declarat următoarele: ”Venim după un joc în care evoluția echipei a fost una foarte bună. Sper să arătăm la fel de bine și ne dorim ca punctele să rămână la Proviţa. Nu ne așteaptă un meci ușor, întâlnim o echipă care are ca obiectiv promovarea, dar așa cum am mai spus, sper ca împreună cu suporterii nostri, la final să ne bucurăm de un rezultat pozitiv”.



Silviu ”Bake” Plumb (foto), jucător cu experiență la nivelul primului eșalon fotbalistic al județului, este convins că meciul de la Proviţa va fi un nou punct de plecare pentru echipa sa:  ”Întâlnim o echipă cu un debut bun de sezon care s-a întărit în această vară cu câțiva jucători experimentați. Meciul se anunță dificil dar eu și colegii mei mergem la Proviţa să câștigăm cele trei puncte. Personal îmi doresc ca evoluția mea să se situeze pe o linie ascendentă. Evident, nu ascund faptul că îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri dar cel mai important lucru este ca echipa să câștige cât mai multe meciuri ”

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești, Carpați Sinaia - CS Sotrile; Gloria Vâlcănești - Viitorul Proviţa de Sus; CS Cornu 2 - Viitorul Cosminele; Progresul Aluniș - Caraimanul Bușteni; Victoria Olteni - Avântul Bertea; AȘ Podenii Vechi - Voința Gornet.