vineri, 13 septembrie 2024

CS Şotrile urcă la munte



Șifonați” în jocul din etapa trecută, elevii lui Gabi Lupu au de susținut o misiune dificilă pe stadionul formației Carpați Sinaia. Chiar dacă gazdele nu au alura unei echipe de top, prestatia lor lăsând mult de dorit și în acest debut de sezon, în mod sigur vor forța obținerea unui rezultat pozitiv. De acest lucru sunt conștienți și jucătorii șotreni care practic sunt condamnați să câștige în condițiile în care la nivel declarativ se dorește o clasare pe unul dintre primele patru locuri care oferă biletele pentru promovare. Așadar, această partidă este programată sâmbătă după-amiaza, de la ora 17:00, pe stadionul din Sinaia. Jocul va fi arbitrat de Robert Nuțu secondat la cele două linii de Mihai Potecă și Andrei Albulescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dobre.



Alexandru Corneanu (foto), unul dintre cei mai vechi componenți din defensiva oaspeților este convins că meciul de la Sinaia va aduce prima victorie în contul echipei sale. Pe marginea acestui joc el a declarat următoarele: ”Trebuie să uităm cât mai repede înfrângerea dureroasă din etapa trecută. Suntem o familie adevărată, avem un lot numeros și am convingerea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. În plus, așteptăm cu nerăbdare ca următoarele partide să le disputam pe stadionul din Şotrile, în fața propriilor noștri suporteri”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:  Flacăra Mălăiești - Viitorul Ţipărești, Gloria Vâlcănești - Viitorul Proviţa de Sus; Progresul Proviţa de Jos - Voința Adunați; CS Cornu 2 - Viitorul Cosminele; Progresul Aluniș - Caraimanul Bușteni; Victoria Olteni - Avântul Bertea; AȘ Podenii Vechi - Voința Gornet.