joi, 5 septembrie 2024

Gazdele nu au voie sã mai facã paşi greşiţi



După un debut cu stângul pe stadionul din Livadea, acolo unde au pierdut cu 1-0 în fața unei pretendente la promovare, Progresul Aluniș, trupa lui Mitrea și Negotei revine în propriul fief, în fața propriilor suporteri. Chiar dacă această înfrângere nu este un capăt de țară, jucătorii din Adunați, mulți dintre ei cu o mare experiență competițională trebuie să conștientizeze că așteptările cu privire la evoluția lor sunt mult mai mari față de sezonul trecut, iar un joc nu se câștigă numai cu numele. Este momentul ca ei să se trezească din această stare iar următoarele partide să fie tratate cu mare atenție. Primul prilej va fi chiar la finalul acestei săptămâni, când vor primi vizita formației CS Cornu 2. În privința vizitatorilor se poate spune că aceștia trebuie tratați la adevărata lor valoare, după ce în etapa trecută au remizat pe teren propriu, 1-1, cu CS Şotrile, o grupare care de asemenea își dorește un loc sub soare. 



Pe marginea acestui joc, Bogdan Șerban (foto), unul dintre jucătorii care alcătuiesc compartimentul defensiv din Adunați a spus: ”După înfrângerea de la Aluniș este clar că trebuie să strângem rândurile. Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă redutabilă care oricând poate pune probleme. Sunt încrezător în jocul nostru pe care-l doresc să fie cât mai bun și evident, finalizat cu o victorie. Am rămas dator față de iubitorii de fotbal din Adunați și promit în numele echipei că îi vom face fericiți la finalul acestei partide”.

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 17.00, pe stadionul din Adunati. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Valentin Dumitrache și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Viorel Badea.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Gloria Vâlcănești - Flacăra Mălăiești; Viitorul Ţipărești - Carpați Sinaia; CS Şotrile - Progresul Proviţa de Jos; Viitorul Cosminele - Progresul Aluniș; Caraimanul Bușteni - Victoria Olteni; Avântul Bertea - AS Podenii Vechi; Viitorul Proviţa de Sus - Voința Gornet.