joi, 5 septembrie 2024

CS Şotrile cu gândul la prima victorie



Unul dintre jocurile interesante ale etapei cu numărul 2 din Superliga B1 Prahova, seria Nord, se anunță a fi cel de pe stadionul din Brebu. Se vor afla față în față CS Şotrile și Progresul Proviţa de Jos, două grupări care au  înregistrat rezultate pozitive în runda trecută. Dacă gazdele, au obținut un punct prețios pe terenul din Cornu, scor 1-1, oaspeții vin după o victorie zdrobitoare realizată în propriul fief, 4-0 cu Viitorul Ţipărești. Va fi interesant de urmărit și noile achiziții din cele două distribuții. Coincidența face ca trei jucători cu experiența primului eșalon fotbalistic al județului nostru, Daniel Țurlea la CS Şotrile, respectiv Ionuț Alexe și Ovidiu Vintilă la oaspeți, să fie acum adversari după ce în trecut au fost colegi la defuncta Triumf Poiana Câmpina. Așadar, această partidă care merită urmărită de toți iubitorii de fotbal din zonă este programată duminică dimineața, de la ora 11:00, pe stadionul din Brebu. Jocul va fi arbitrat de Bogdan Ciocoiu secondat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Narcis Vasile. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Ciobanu.



Daniel Țurlea (jucător CS Şotrile):

”Venim după un joc bun și avem un moral ridicat după punctul pe care am reușit să-l câștigăm în deplasare. Aștept ca de la meci la meci să creștem calitativ în prestația noastră și evident vrem cele trei puncte. Mă simt bine în noul colectiv și îmi doresc să pun umărul la obiectivul echipei, adică cel al promovării”



Florin Furdui (jucător Progresul Proviţa de Jos):

”Am observat că la capitolul relații de joc stăm mult mai bine față de sezonul trecut. Echipa s-a mișcat foarte bine în meciul cu Viitorul Ţipărești și avem toate motivele să ne gândim la un parcurs remarcabil în această ediție de campionat. Nu ne rămâne decât să luăm fiecare meci în parte și mergem pe stadionul din Brebu cu dorința de a obține un rezultat pozitiv ”

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: Gloria Vâlcănești - Flacăra Mălăiești; Viitorul Ţipărești - Carpați Sinaia; Voința Adunați - CS Cornu 2; Viitorul Cosminele - Progresul Aluniș; Caraimanul Bușteni - Victoria Olteni; Avântul Bertea - AS Podenii Vechi; Viitorul Proviţa de Sus - Voința Gornet.