duminică, 4 august 2024

Punct final în Memorialul “Anca Petre“. Voința câștigă trofeul



În fața unui public avid de fotbal, duminică dimineață pe stadionul din Adunați s-a disputat finala Memorialului “Anca Petre“ între echipa locală Voința și Sportul Câmpina. A fost în primul rând un joc de verificare care a solicitat din plin cele două formații, mai ales din punct de vedere fizic, ținând cont că ambele grupări se află în perioada de pregătire precompetițională. Totodată, ambele conduceri tehnice au avut posibilitatea să vadă la lucru ultimele achiziții, să încerce noi formule de joc, rezultând în final un joc agreabil, cu multe goluri și o victorie a gazdelor savurată îndelung de întreaga asistență. Punctele gazdelor au fost opera lui C. Negotei (2), Vlad (2), Butuza (2) și Dinoiu, respectiv Dogaru (2) și Apaunei (ag).

► Voința: Duță - Nedelcu, Călin, Șerban, Apăunei, Butuza, C. Negotei, B. Negotei, E. Turek, Urdea, Vlad. Au mai fost folosiți: Neguţoiu, Boroș, Dinoiu și Moise..

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei.

► Sportul: Pop - Biro, Radu, Basma, Popescu, M. Dogaru, Manole, D. Dogaru, Corneanu, Burloiu, Prisnel. Au mai jucat: Țapu, Spoială, Comănescu și Dinică.

Antrenor: Philip Basma

Declarații după meci:



Cristi Negotei (antrenor Voința Adunați):

“A fost un joc plăcut ochiului disputat într-un deplin fair-play și mă bucur că trofeul a rămas la Adunați. Per ansamblu consider că turneul a fost unul reușit, util pentru toate echipele participante. Am putut să vedem la lucru câțiva jucători pe care dorim să-i înregimentăm în lotul nostru. Până la debutul sezonului mai avem în program câteva teste de verificare“. 



Ciprian Pința (preşedinte Voința):

“Ce pot să spun? În opinia mea a fost o competiție reușită și mă bucur că echipa mea a reușit să câștige finala. Vreau să mulțumesc publicului nostru care ca de fiecare dată a fost la înălțime și este alături de noi. În următoarea perioadă sperăm să definitivăm câteva transferuri care sunt convins că ne vor ajuta în realizarea obiectivului pe care ni l-am propus, adică acela al promovării“.