duminică, 4 august 2024

Hat-trick perfect pentru Tibi Oancea și o nouă victorie în contul lui AFC Brebu.


CS Cornu pierde în fața propriilor suporteri

Continuându-și seria de amicale, echipa prezidată de Cătălin Tănase a făcut o nouă victimă pe terenul unei formații care în campionatul trecut a ocupat poziția cu numărul 4 în clasament. La capătul unui joc în care valoarea elevilor lui Vali Bunea și-a spus cuvântul, gazdele au părăsit terenul învinse, scor 1-3.  



Până la pauză brebenii au făcut legea prin cele două goluri marcate de Tibi Oancea (foto-sus), în minutele 16 și 19, pentru ca tot el să mărească diferența în minutul 50. De remarcat că acesta, prin seriozitate și caracter, rămâne în continuare un adversar de temut pentru orice defensivă din Liga A Prahova. De notat și evoluția bună a jucătorilor noi veniți în tabăra echipei prezidate de Cătălin Tănase. De partea cealaltă, aflată în plină reconstrucție, trupa din Cornu, fără unul dintre cei mai buni antrenori din Liga A Prahova, Dragoș Mihalache, la care se adaugă o pleiadă de jucători valoroși care au părăsit echipa, va avea mult de tras pentru a ajunge acolo unde s-a situat în ultimele sezoane.

► AFC: Dinu - D. Marin, Mărăcineanu, Marcu, Neagu, Oprica, A. Marin, Dumitru, Drăgan, Zahiu, Oancea. Au mai fost folosiți: Rusu, Dima, Popa, F. Stoica și R. Stoica.

Antrenor: Vali Bunea



“Un joc bun din partea noastră în fața unei echipe tinere, aflată în reconstrucție. Valoarea și experiența elevilor mei și-a spus din plin cuvântul. De asemenea mă declar mulțumit de aportul noilor veniți și aștept în continuare evoluții bune de la ei. Am convingerea că suntem pe un drum bun și așteptăm cu nerăbdare debutul sezonului“, a spus la finalul jocului, Valentin Bunea (foto), antrenorul echipei AFC Brebu.