marți, 28 mai 2024

Gata să intre în circuitul competițional! Stadionul din Şotrile va îmbrãca haine noi în curând



Mult a fost, puțin a rămas și iată că la finalul acestei săptămâni terenul de fotbal din Şotrile este aproape gata să intre în circuitul competițional. Practic acesta a suferit în ultima perioadă de timp unele lucrări majore pentru a putea fi omologat la standardele specifice regulamentelor fotbalistice în vigoare. Pe lângă mărirea suprafeței de joc și calitatea gazonului care în acest moment se prezintă foarte bine, s-a încercat și modernizarea utilităților aferente acestui stadion. În mod sigur, odată cu finalizarea acestei arene sportive, echipa locală CS Şotrile va reveni în propria-i matcă, acolo unde iubitorii de fotbal din această comună vor avea posibilitatea să-și încurajeze favoriții meci de meci.



Unul dintre ”vinovații” acestui proiect de relansare a activității fotbalistice este chiar primul-edil al acestei comune, Bogdan Davidescu (foto-sus), care pe marginea acestui subiect a declarat următoarele: ”Mă bucur că după mai mulți ani această bază sportivă va fi funcțională la niște parametri mult mai ridicați. De asemenea eu estimez că peste câteva luni, lângă acest stadion își va face apariția și un mini-teren sintetic multifuncțional. Primul eveniment sportiv se va produce duminică dimineață, începând cu ora 11.00, atunci când pe noua suprafață de joc își vor face apariția câteva grupe de copii angrenate într-o competiție ce se va intitula Cupa Copilului. Consider că sportul în primul rând înseamnă sănătate. Pentru orice comunitate este un lucru benefic, astfel tinerii și nu numai au posibilitatea să facă mișcare”.

Întrebat despre echipa de fotbal locală care la această oră activează în Superliga B1 Prahova, acesta a ținut să precizeze: ”Cu toții ne dorim să fim cât mai sus. Va fi un lucru benefic că echipa va juca în fața suporterilor proprii. În mod sigur va fi un punct de atracție pentru locuitorii acestei comune care vor fi prezenți la meciuri în număr mare. Zilnic, mulți dintre cetățeni îmi pun întrebări pe această temă”